Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Black Phone έρχεται αυτήν την Πέμπτη!

Το Black Phone έρχεται αυτήν την Πέμπτη!

Black Phone

Ο Scott Derrickson επιστρέφει με την ταινία τρόμου The Black Phone, η οποία κάνει πρεμιέρα αυτήν την Πέμπτη. Δείτε το φανταστικό και γεμάτο μυστήριο trailer!

 

Μετά το Sinister και το πρώτο Doctor Strange ο σκηνοθέτης Scott Derrickson επιστρέφει με μία καινούργια ταινία. Η ταινία τρόμου The Black Phone φαίνεται πολύ καλή, έχει αποσπάσει ήδη θετικές κριτικές και κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αυτήν την Πέμπτη! Ποια είναι η επίσημη πλοκή της; Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Ο Ethan Hawke ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του δολοφόνου. Μαζί του παίζουν και οι: Madeleine McGrawJeremy Davies και James Ransone.

 

 

Το The Black Phone είναι βασισμένο στην νουβέλα του θρυλικού Stephen King. Μάλιστα ο ίδιος ο συγγραφέας είδε την ταινία, ενθουσιάστηκε και την αποθέωσε. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι σαν το Stand by me στην κόλαση. Αυτά τα σχόλια, μαζί με τις πρώτες θετικές κριτικές που διαβάσαμε και το άκρως ατμοσφαιρικό trailer μάς παρακινούν να την παρακολουθήσουμε! Μη χάσετε την πρεμιέρα της αυτήν την Πέμπτη!

 

Κεντρική photo Screenshot trailer 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.