Home / Good Life  / Το Athens Street Food Festival έρχεται τον Μάιο!

Το Athens Street Food Festival έρχεται τον Μάιο!

Athens Street Food Festival

Τον Μάιο η πρωτεύουσα μπαίνει σε γευστικούς ρυθμούς, καθώς ξεκινάει το Athens Street Food Festival! 

 

Το μεγαλύτερο και πιο γευστικό φεστιβάλ της χώρας επιστρέφει! Τα τρία από τα τέσσερα τριήμερα του Μαΐου θα κινούνται σε street food ρυθμούς. Επιστρέφει το Athens Street Food Festival στο Αμαξοστάσιο του OΣΥ! Ποιες είναι οι ακριβείς ημερομηνίες; 10-12/5, 17-19/5 και 24-26/5 θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε συνταγές από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι αποκλειστικές pop- up καντίνες κρύβουν άπειρες επιλογές με burgers, bao bans, hot dogs, σαλάτες και πολλά ακόμα! Η πρωτεύουσα θα γεμίσει με μυρωδιές από “φαγητό του δρόμου”. Για ακόμα μία χρονιά ενθουσιασμένοι foodies θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν φανταστικές επιλογές και να ταξιδέψουν νοερά σε διάφορα μέρη του κόσμου! Για ακόμα μία χρονιά ενθουσιασμένοι foodies θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν φανταστικές επιλογές και να ταξιδέψουν νοερά σε διάφορα μέρη του κόσμου!

 

Παράλληλα, με τις pop-up καντίνες θα υπάρχει μουσική που θα κάνει τη γευστική εμπειρία ακόμα καλύτερη! Από τα Insta posts και μόνο κατανοούμε πόσο φανταστικές επιλογές μάς περιμένουν στο Athens Street Food Festival! Εσείς τι ονειρεύεστε να δοκιμάσετε πρώτο; Stay tuned γιατί το μεγαλύτερο food φεστιβάλ της χώρας κρύβει και άλλες εκπλήξεις! Στις 10 Μαΐου ξεκινάει το πιο γευστικό ταξίδι! Μην το χάσετε! Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας από το www.more.com!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.