Home / Fashion  / Το argyle print γίνεται όλο και πιο δημοφιλές!

Το argyle print γίνεται όλο και πιο δημοφιλές!

argyle print

Ακόμα και αν το preppy look δεν είναι πλέον στην κορυφή των τάσεων, το argyle print έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές φέτος.

 

Τα school girls, με το λεγόμενο preppy look, μπορεί να έχουν καπαρωθεί από το clean aesthetic και το mob wife trend, αλλά δεν το έχουμε εγκαταλείψει τελείως. Και πώς έχει καταφέρει η preppy αισθητική να μας απασχολεί ακόμα; Με τη δημοτικότητα που έχει λάβει το argyle print. Το παραδοσιακό σκωτσέζικο μοτίβο που δημιουργήθηκε το 1920, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές το 1980 και τώρα γίνεται ξανά trending! Πρώτη-πρώτη το υιοθέτησε η Bella Hadid, ένα αγαπημένο street style icon, δίνοντας του μία σύγχρονη τροπή.

 

Οίκοι όπως Loewe, Chanel και Hermès το πρόσθεσαν στις συλλογές τους. Είναι ένα print με retro πινελιές, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά styles. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει μία αρκετά σεμνή πλευρά και γι αυτό είναι υπέροχο να το συνδυάζουμε με δερμάτινα, για να υπάρχει και ένα πιο θηλυκό vibe. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε και ένα ενδιαφέρον mix and match.

 

 

Φυσικά μπορεί να γίνει μέρος ενός tailored look ή ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα school girl outfit, αν είστε fans. Τελευταία, η μόδα μάς καλεί να “παίξουμε” και να πειραματιστούμε με τα μοτίβα. Το argyle print είναι ιδανικό για bold συνδυασμούς! 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.