Home / Good Life  / Art & Culture  / Το A simple favor θα αποκτήσει sequel

Το A simple favor θα αποκτήσει sequel

A simple favor

Blake Lively και Anna Kendrick επιστρέφουν για το sequel της πετυχημένης ταινίας A simple favor. Δείτε όσα γνωρίζουμε!

 

Η Lionsgate και η Amazon Studios ανακοίνωσαν ότι έρχεται το sequel της πετυχημένης ταινίας μυστηρίου-κωμωδίας του 2018, A Simple Favor. Blake Lively και Anna Kendrick επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τη σκηνοθεσία θα υπογράψει και πάλι ο Paul Feig. Η πρώτη ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2017 που αφηγείται της περιπέτειες των δυο περίεργων και γεμάτων μυστικά φίλων. Της Stephanie που υποδύεται η Anna Kendrick και την Emily που υποδύεται η Blake Lively.

 

 

Το A simple favor αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία για την εταιρεία παραγωγής. Με ένα budget 20 εκατομμυρίων δολαρίων κατάφερε να αποσπάσει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια. Το τέλος της πρώτης ταινίας άφηνε μία ανοιχτή πόρτα για μία δεύτερη, την οποία αναζητούσαν οι fans. Η Laura Fischer υπογράφει το σενάριο. Μάλιστα, η Blake Lively πρόκειται να κάνει και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία Seconds. Το τελευταίο project της Anna Kendrick ήταν η ταινία Stowaway του Netflix. Ο Paul Feig έχει σκηνοθετήσει το Bridesmaids, το Heat και την ταινία Spy. Τελευταία του ταινία ήταν το The School for Good and Evil για το Netflix. Δεν έχουμε, ακόμα, περαιτέρω πληροφορίες για την πλοκή ή για το αν θα υπάρξουν νέα ονόματα στο cast. Stay tuned για περισσότερα νέα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.