Home / Beauty  / Η L’Oreal πρωτοπορεί με το νέο Airlight Pro

Η L’Oreal πρωτοπορεί με το νέο Airlight Pro

Airlight Pro
Η L’Oreal συνεχίζει τις καινοτομίες στον χώρο του styling, παρουσιάζοντας το νέο σεσουάρ μαλλιών Airlight Pro.

 

Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Steampod, το beauty brand επεκτείνει τη συλλογή του.με τα εργαλεία styling μαλλιών, παρουσιάζοντας το Airlight Pro. Αξιοποιώντας την τεχνολογία υπέρυθρου φωτός και αέρα, το Airlight Pro τη L’Oreal είναι ένα εργαλείο στεγνώματος.μαλλιών, το οποίο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες κομμωτές και hair stylists, όσο και σε καθημερινούς χρήστες.

 

 

Οι τεχνολογίες υπέρυθρου φωτός και αέρα βοηθούν το Arilight Pro, όχι μόνο να κάνει styling στα μαλλιά,.αλλά και να τα φροντίσει, αφού στεγνώνει μόνο την επιφάνειά τους, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο της εσωτερική τους υγρασία. Ταυτόχρονα με τη φροντίδα των μαλλιών, το νέο προϊόν της L’Oreal υπόσχεται να προσφέρει φροντίδα και στον πλανήτη, καθώς καταναλώνει έως και 31% λιγότερη ενέργεια.

 

 

Για πάνω από μια δεκαετία, η L’Oréal Research and Innovation δημιουργεί μια νέα Επιστήμη Ομορφιάς που υποστηρίζεται από την Τεχνολογία. Το AirLight Pro, με πάνω από 150 πατέντες που έχουν κατατεθεί, ενσωματώνει τέλεια αυτή την ανακάλυψη στον χώρο της ομορφιάς φέρνοντας, για πρώτη φορά, μια λύση για το στέγνωμα ενώ περιποιείται τα μαλλιά καθώς και τον πλανήτη”, ανέφερε η Barbara Lavernos, Deputy CEO in charge of Research, Innovation and Technology στη L’Oréal.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada