Home / Fashion  / Το καλοκαίρι της Burberry είναι πιο ανέμελο από ποτέ

Το καλοκαίρι της Burberry είναι πιο ανέμελο από ποτέ

Burberry
Με τη νέα της συλλογή, η Burberry αποδεικνύει τη δέσμευσή της για εξέλιξη γύρω από τα ιστορικά της θεμέλια.  

 

Σήμερα, όλο ένα και περισσότεροι οίκοι προχωρούν στη δημιουργία των νέων τους συλλογών, βασισμένοι στο πλούσιο αρχείο τους. Η Burberry δε δίστασε να γίνει μέρος αυτού του μοτίβου, προκειμένου να παρουσιάσει την καλοκαιρινή συλλογή της.  

 

Δίχως να “μαρτυρήσει” την τοποθεσία της καμπάνιας -όπως για παράδειγμα οι τελευταίες καμπάνιες των Gucci και Etro– ο βρετανικός οίκος μετουσιώνει το “Βurberry Summer” μέσα από ένα concept καθημερινών και ρεαλιστικών φωτογραφήσεων. Τα μοντέλα ποζάρουν μπροστά στη θάλασσα, με τον φωτογράφο της καμπάνιας να τα απαθανατίζει στις πιο ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές τους.  

 

Burberry

 

Κεντρικό στοιχείο της Burberry Summer Collection είναι οι χρωματισμοί του Βurberry Check,.οι οποίοι φέρνουν στη συλλογή μία απαλή και γήινη χρωματική παλέτα. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις παίρνουν σάρκα και οστά πάνω σε μαγιό,.μπλούζες, φορέματα, τσάντες και πετσέτες θαλάσσης, δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.  

 

 

Και, εφόσον, η Βurberry αναβιώνει μερικά από τα πιο εμβληματικά της σχέδια,.δε θα μπορούσε μην κάνει την εμφάνισή του το Equestrian Knight Design -ένα από τα πιο ιστορικά σύμβολα του οίκου. Τοποθετώντας αυτό το ιστορικό σύμβολο στα outwear κομμάτια της συλλογή, η Burberry κατάφερε να συνδυάσει την ιστορική επιρροή της συλλογής με καινοτόμα υλικά, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της  για εξέλιξη γύρω από τις ρίζες της.  

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada