Home / Men  / Grooming  / Οι Κορεάτες celebrities έχουν τα δικά τους skincare μυστικά

Οι Κορεάτες celebrities έχουν τα δικά τους skincare μυστικά

Οι διάσημοι Κορεάτες έχουν πάντα αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χάρη στο σωστό skincare. Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά τους.

Η επιδερμίδα τους είναι πάντα αλαβάστρινη και μοιάζουν να έχουν βρει το “ελιξήριο” της νεότητας. Ο λόγος για τους Κορεάτες, των οποίων το skincare είναι παγκοσμίως ξακουστό.

 

Μερικοί από τους πιο διάσημους Κορεάτες έχουν τα δικά τους μοναδικά skincare μυστικά, τα οποία φαίνεται ότι έχουν ως αποτέλεσμα ένα δέρμα που πάντα λάμπει και ακτινοβολεί υγεία!

 
Πάμε να δούμε τη ρουτίνα που ακολουθούν μερικοί από τους Κορεάτες celebrities.

 

Hyun Bin

O διάσημος ηθοποιός είναι πιστός στη Mediheal’s Aquaring Ampoule Mask. Μάλιστα, ο Hyun Bin ορκίζεται στη. φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ για να διατηρεί το δέρμα του σφριγηλό και ενυδατωμένο.

 

https://www.instagram.com/p/C6oVYRYpgt9/?img_index=1

 

Jungkook
O άκρως δημοφιλής τραγουδιστής του κορεάτικου συγκροτήματος BTS ορκίζεται στις μάσκες με τόνερ και την  εφαρμογή. βαμβακερών επιθεμάτων εμποτισμένα με τόνερ στα μάγουλά του και στη ζώνη Τ. Σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι. βρέχει τα βαμβακερά επιθέματα με τόνερ και βάζει ακόμη περισσότερη λοσιόν, όταν πετάει με το αεροπλάνο.
 
 

 

Jackson Wang

Το είδωλο της K-pop αγαπάει τις μάσκες ύπνου, οι οποίες περιέχουν συνήθως ισχυρά ενεργά συστατικά που δρουν όλη τη. νύχτα, μαλακώνοντας και θρέφοντας το δέρμα. Η επιλογή του Jackson είναι η μάσκα Dr Jart+ Cicapair Tiger Grass Sleepair Intensive Mask.

 

 

Eric Nam

To double cleansing είναι το δικό του μυστικό για καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα. Ο Κορεοαμερικανός τραγουδιστή και. τραγουδοποιός Eric Nam ακολουθεί οκτώ βήματα στη skincare ρουτίνα του, που ξεκινά με έναν διπλό καθαρισμό,. χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό με βάση το λάδι, που ακολουθείται από ένα με βάση το νερό.

 

 

Kim Soo Hyun

Ο Νοτιοκορεάτης βραβευμένος ηθοποιός, που όλοι αγαπήσαμε από το Κ drama “It’s Okay To Not Be Okay”, έχει ως. μυστικό όπλο για υπέροχο δέρμα τις εύχρηστες μάσκες προσώπου, που μπορούν να θρέψουν το δέρμα γρήγορα και χωρίς. κόπο. Αν πρέπει να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση την επόμενη μέρα, θα βάλει μια ενυδατική μάσκα με βιταμίνη C, ώστε το. δέρμα του να φαίνεται λαμπερό και ελαστικό.

 

 

Song Joong Ki

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Song Joong Ki έχει μάθει να φροντίζει την επιδερμίδα του από πολύ μικρός, αφού  κάποτε. ήταν skater ταχύτητας σε μικρή πίστα και το δέρμα του ήταν επιρρεπές στο σκάσιμο, όταν ήταν εκτεθειμένο σε δυνατούς. ανέμους και στο κρύο στους χειμερινούς αγώνες.  Εστιάζει πάντα στην ενυδάτωση, με  την επιμελή εφαρμογή ενυδατικής. κρέμας στο πρόσωπό του, ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των ματιών με ανάλογες κρέμες ματιών και μάσκες, για να αποτρέψει τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

 

 

Lee Jong Suk

Με το αψεγάδιαστο δέρμα του και τα φυσικά κόκκινα και γεμάτα χείλη του, ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός έχει κλέψει τις. καρδιές των θαυμαστριών του. Έχει αποκαλύψει ότι εκτός από την καθημερινή skincare ρουτίνα του, προστατεύει το. δέρμα του εφαρμόζοντας πάντα αντηλιακό πριν βγει έξω. Επίσης, φροντίζει να πίνει άφθονο νερό κάθε μέρα!

 

 

Οι Κορεάτες ξέρουν καλά πως η επιδερμίδα χρειάζεται τη δική της εντατική φροντίδα! Εσύ θα ακολουθήσεις τα μυστικά τους;

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath