Home / Beauty  / Τι είναι το hair frosting;

Τι είναι το hair frosting;

hair frosting

Η καινούργια τάση για τα μαλλιά ακούσει στο όνομα hair frosting και πρόκειται να κάνει μία φυσική διαφορά στα μαλλιά σας.

 

Καθώς βρισκόμαστε σε μία προετοιμασία για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν, αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε και να συγκεντρώνουμε τις νέες τάσεις. Η άνοιξη είναι η εποχή της άνθισης, της αισιοδοξίας και της ευχάριστης διάθεσης. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να αντανακλώνται ακόμα και στα μαλλιά μας. Καθώς η άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για μία ανανέωση, αξίζει να δοκιμάσετε φέτος κάτι διαφορετικό. Μία ιδέα που σας προτείνουμε είναι το καινούργιο trend, το hair frosting.

 

https://www.instagram.com/p/CZ966Ulqn0Y/

 

Το hair frosting πρόκειται να εκρθονήσει το παραδοσιακό balayage και οι επώνυμες το επιβεβαιώνουν. Και οι δύο πρακτικές στοχεύουν στο να φωτίσουν τα μαλλιά μας, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να πειράξουμε τη ρίζα. Με το καινούργιο hair trend έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα, που θα ταλαιπωρήσει πολύ λιγότερο την τρίχα και θα διαρκέσει περισσότερο. Πλέον, αναζητούμε τρόπους να έχουμε natural hairstyling, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

 

 

Ένας από τους τρόπους για να το πετύχουμε είναι το hair frosting. Τι περιλαμβάνει; Αποχρωματισμό των μαλλιών σε μικρές τούφες και όχι εφαρμογή βαφής σε όλο το μήκος τους. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών μας διατηρείται υγιές. Αποκτούμε ένα ψυχρό ξανθό, δίνοντας φωτεινές πινελιές στην πιο σκούρη ρίζα μας. Hailey Bieber και Margot Robbie το συστήνουν ανεπιφύλακτα!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.