Home / Beauty  / Τα must have προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών

Τα must have προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών

διακοπών
O Αύγουστος είναι εδώ και έχουμε ξεκινήσει να μετράμε.αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, σχεδιάζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού μας.

 

Ενώ έχουμε προετοιμάσει προσεκτικά τη λίστα με τα μέρη που θέλουμε να.επισκεφτούμε και τα outfits που θέλουμε να φορέσουμε, το μόνο που μένει είναι να προετοιμάσουμε το νεσεσέρ των διακοπών μας. Η προετοιμασία του καλοκαιρινού νεσεσέρ είναι αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη υπόθεση στο πακετάρισμα,.αφού θέλουμε να πάρουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα – χωρίς, όμως, να κάνουμε υπερβολές. Πριν τακτοποιήσω το δικό μου, έκανα μία βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos.και δημιούργησα μία πλήρη λίστα με τα must προϊόντα, που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ των διακοπών!

 

Αντηλιακή προστασία 

Η λίστα με τα must προϊόντα του νεσεσέρ των διακοπών ξεκινά με την αντηλιακή προστασία. Στο κατάστημα Fairynails βρήκα το natural tanning λάδι μαυρίσματος Milopotamos με μία διακριτική shimmer λάμψη,.το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου,.προσφέροντας παράλληλα ένα έντονο, ομοιόμορφο μαύρισμα.

 

νεσεσέρ των διακοπών

Shimmer body oil με SPF, Fairynails

 

Στο κατάστημα Xanthi Hair Gallery ανακάλυψα το ιδανικό σετ με προϊόντα after sun και περιποίησης μαλλιών. Από leave-in conditioner και μάσκες μαλλιών σε μορφή spray ή κρέμας, μέχρι ενυδατικά και δροσιστικά after sun, η σειρά προστασίας από τις ακτίνες UVA και UVB της Milk Shake παρέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα, που θα διατηρήσουν υγιή τόσο τα μαλλιά, όσο και το σώμα, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

 

Αντηλιακή σειρά περιποίησης μαλλιών & after sun, Xanthi Hair Gallery

 
Must have αρώματα

Στα Galerie de Beauté εντόπισα μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες σειρές καλοκαιρινών αρωμάτων. Ο λόγος για την Bronze Goddess της Estée Lauder που υπόσχεται να ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση και του φετινού καλοκαιριού. Από το δροσερό Goddess Flora Verde – με ιταλικό περγαμόντο, νερό καρύδας και orange bigarde – και το floral Eau Fraiche Skinscent – με κεχριμπάρι, γάλα καρύδας, σανδαλόξυλο, βανίλια και λεμόνι – μέχρι το σαγηνευτικό Nuit – με άρωμα περγαμόντο, πιπέρι και ylang ylang – σίγουρα θα βρείτε το άρωμα που σας ταιριάζει.

 

νεσεσέρ των διακοπών

Σειρά αρωμάτων Bronze Goddess: Goddess Flora Verde – Eau Fraiche Skinscent – Nuit, Galerie de Beauté 

 

Για να μυρίζετε υπέροχα και στην παραλία, επιλέξτε ένα ελαφρύ body mist. Στο κατάστημα Dust + Cream θα βρείτε το Bohemiam Petals, ένα λουλουδάτο, κομψό body mist με glitter, το οποίο θα χαρίσει υπέροχο άρωμα και μία διακριτική λάμψη σε ολόκληρο το σώμα σας.

 

Bohemian Petals body mist με glitter, Dust + Cream

 

The skin care essential

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θα χρειαστεί να ενισχύσετε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας με δροσερά και ενυδατικά προϊόντα. Στο κατάστημα NYΧ Professional MakeUp ανακάλυψα το πιο πρακτικό προϊόν περιποίησης για τις διακοπές: το Freezie Cooling Primer, που λειτουργεί ως primer και ενυδατική κρέμα προσώπου ταυτόχρονα! Εμπλουτισμένο με snow mushroom και νιασιναμίδη, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση – απαραίτητη για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

 

Face Freezie Cooling primer και ενυδατική κρέμα προσώπου, NYX Professional MakeUp

 
Τα απαραίτητα της make up bag 

Αφού εξασφαλίσαμε την υγεία και ενυδάτωση σώματος και προσώπου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το μακιγιάζ των διακοπών. Τα καλοκαιρινά make up trends υμνούν τις ελαφριές βάσεις, το έντονο ρουζ, το εφέ της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, καθώς και τα ζωντανά, λαμπερά χρώματα στα χείλη. Για να επιτύχετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ, ξεκινήστε με τα νέα προϊόντα της MAC Cosmetics: το Glow Play Tendertalk – ένα ενυδατικό balm που προσαρμόζεται στο pH της επιδερμίδας – σε μία έντονη κοραλί απόχρωση και το λαμπερό Glow Play ρουζ – σε μία διακριτική απόχρωση του κόκκινου. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το bronzer από τη νέα σειρά Gold Reflections από τα Kiko Milano και αποκτήσετε την πιο λαμπερή και ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

 

Glow Play Tendertalk Lip Balm -απόχρωση 458 Banter & Glow Play Cushiony Blush -απόχρωση Blush Groovy

νεσεσέρ των διακοπών

Gold Reflections Sunkissed Baked Bronzer, Kiko Milano

 

Μία βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos αρκεί, για να βρείτε τα απαραίτητα προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών σας! 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada