Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα looks των celebrities που ξεχώρισαν στα Grammys 2023

Τα looks των celebrities που ξεχώρισαν στα Grammys 2023

Grammys 2023
Τα Grammys 2023 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, με τους celebrities να επιφυλάσσουν μερικά από τα πιο φαντασμαγορικά red carpet looks. Ποιοι διάσημοι κατάφεραν να βρεθούν στη λίστα των πιο καλοντυμένων; 

 

Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο Crypto.com Arena, με τον Trevor Noah να είναι, για τρίτη συνεχόμενη φορά, οικοδεσπότης του φαντασμαγορικού event. Τη σκηνή των Grammys 2023 κατέκλυσαν οι Harry Styles, Bad Bunny, Migos Quavo, Gorilla και ο μαγευτικός Stevie Wonder. Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η απονομή βραβείου στην ηθοποιό Viola Davis, στην κατηγορία “Καλύτερη Αφήγηση Ηχητικού Βιβλίου”, η οποία κατέκτησε, έτσι, μία θέση στη λίστα των EGOT καλλιτεχνών. Εκτός από την απονομή των βραβείων, στα φετινά Grammys τα βλέμματα έκλεψαν οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί.

 

Την πρωτιά κατέκτησε, για ακόμα μία φορά, ο Harry Styles, με μία 70s glam εμφάνιση, από το brand Egonlab, δημιουργημένη από 250,000 κρύσταλλα Swarovski.

 

 
Μία ακόμα φαντασμαγορική εμφάνιση, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των best dressed των χθεσινών Grammys, ήταν εκείνη της Beyonce. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα, με έναν σατέν κορσέ και δερμάτινα γάντια, από τον οίκο Gucci.

 

 

Τον οίκο Gucci εμπιστεύτηκε για την εμφάνισή της και η πάντα εντυπωσιακή Jlo. Το navy φόρεμή της είχε βολάν και διαφάνειες, καθώς και αστραφτερές ασημί λεπτομέρειες.

 

 
Η Cardi B εντυπωσίασε στο red carpet των Grammys, φορώντας ένα μπλε haute couture φόρεμα, που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Gaurav Gupta.

 

 
Η Lizzo ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, φορώντας μία πορτοκαλί δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana.

 

 
Η always classy Adele επέλεξε ένα Louis Vuitton βελούδινο μπορντό φόρεμα με έντονους ώμους, το οποίο συνδύασε με Tiffany & Co κοσμήματα.

 

 
Παράλληλα, η Doja Cat συνέχισε το σερί των best dressed εμφανίσεων, με ένα βινύλ φόρεμα και γάντια από Atelier Versace.

 

 
Η, πλέον, EGOT Viola Davis επέλεξε ένα φόρεμα με παγέτα και κρόσσια, από Naeem Khan.

 

 
Τέλος, το “βραβείο” της πιο ιδιαίτερης εμφάνισης, στα Grammys 2023, κατέκτησε ο Sam Smith, ο οποίος, μαζί με την ομάδα του, Kim Petras, Violet Chachki και Gottmik, επέλεξε ένα total red theme look.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evening Standard /Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada