Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι best dressed επώνυμες του Δεκεμβρίου!

Οι best dressed επώνυμες του Δεκεμβρίου!

Η λίστα με τις best dressed επώνυμες του μήνα Δεκεμβρίου είναι έτοιμη! Πρωταγωνίστρια γι’ αυτόν τον μήνα η Sydney Sweeney!

 

Ποιες είναι οι τέσσερις πιο καλοντυμένες επώνυμες του μήνα Δεκεμβρίου; Sydney Sweeney, Greta Lee, Emma Stone και Blake Lively μάς εντυπωσίασαν περισσότερο και τις ξεχωρίσαμε χάρη στο στυλ τους! Φόρεσαν υπέροχες δημιουργίες- άμεσα συνυφασμένες με το προσωπικό τους στυλ- και μας προετοίμασαν για τη λαμπερή περίοδο! Αν θέλαμε να δώσουμε κάπου την πρώτη θέση, θα πήγαινε στη Sydney Sweeney, της οποίας το press tour διαθέτει μερικά φανταστικά looks! Υπέροχες εμφανίσεις είδαμε και από την Emma Stone, ακόμα και αν δεν καταφέρνει να είναι πάντα στις πιο καλοντυμένες.

 

Η ηθοποιός Greta Lee μάς αποδεικνύει ότι είναι fan του μινιμαλισμού και ότι με ένα φαινομενικά απλό look μπορείς να ξεχωρίσεις! Για την Blake Lively δε χρειάζονται συστάσεις. Μία από τις λίγες επώνυμες που δεν έχουν στιλίστα και καταφέρνουν πάντα να έχουν μία φανταστική εμφάνιση. Forever ένα από τα αγαπημένα μας it girls! Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις που δημιούργησαν οι best dressed επώνυμες του Δεκεμβρίου!

 

Sydney Sweeney

 

 

 

 

 

Blake Lively

 

 

https://www.instagram.com/p/C04FmJKICLO/?img_index=1

Greta Lee

 

 

 

Emma Stone

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: shutterstock/ sydneysweeney/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: shutterstock/ sydneysweeney/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.