Home / Family  / Διασκεδαστικές Halloween στιγμές στο Mediterranean Cosmos!

Διασκεδαστικές Halloween στιγμές στο Mediterranean Cosmos!

Το Mediterranean Cosmos γιορτάζει το Halloween με δύο θεματικά τριήμερα, γεμάτα… spooky vibes και διασκέδαση!

 

Μια ανάσα από τον εορτασμό του Halloween και το Mediterranean Cosmos επιφυλάσσει τις πιο… spooky εκπλήξεις! Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου και από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου, η εξωτερική πλατεία κατακλύζεται από ξυλοπόδαρους, κολοκύθες, ζογκλέρ, μουσική και Halloween σταθμούς δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, που θα τους μεταφέρουν σε ένα μέρος γεμάτο μυστήριο και μαγεία.

 

Οι δράσεις πολλές και άκρως διασκεδαστικές!

 

Carving Κολοκύθας!

Δύο τεχνίτες περιμένουν τους μικρούς  φίλους για να τους μάθουν τα μυστικά και τον τρόπο “σκαλίσματος” της κολοκύθας, που αποτελεί παράδοση του Halloween. Τα έργα τους θα μπορούν να τα πάρουν σπίτι για να μεταφέρουν και εκεί την αίσθηση του Halloween!

 

Spooky Painting

Στον δεύτερο σταθμό οι 3 καλλιτέχνες σας περιμένουν για να ζωγραφίσουν τις καρικατούρες σας, με τον πιο spooky τρόπο, χαρίζοντας γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

 

 

Paint me Scary, για τρομακτικές μεταμορφώσεις!

Halloween χωρίς φοβερές μεταμφιέσεις δε γίνεται! Στον σταθμό Paint me Scary, οι μικροί φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε σκελετούς, μάγισσες, στον Ψαλιδοχέρη ή στο τέρας του Frankenstein, με τα ιδιαίτερα face paintings και Halloween hairstyling που θα επιλέξουν.

 

Halloween Riddle Story, για να λυθούν τα ξόρκια!

Στο Halloween Riddle Story, ο Mr. Ben ξετυλίγει την πιο ανατριχιαστική ιστορία. Με βοηθό ένα φάντασμα, ο ήρωας της ιστορίας σάς περιμένει σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι, για να σας εξηγήσει πώς ο κακός μάγος με το πιο ισχυρό ξόρκι, του πήρε όλο του το σώμα. Η αποστολή των επισκεπτών είναι να βρουν τα 7 μπαούλα, να λύσουν τους 7 Halloween γρίφους και να σπάσουν το ξόρκι, ώστε ο Mr. Ben να “πάρει πίσω” το σώμα του.

 

Ένα φαντασμαγορικό Wicked Show!

Κάθε τριήμερο ολοκληρώνεται με ένα εντυπωσιακό Wicked Show, με ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, δημιουργώντας το απόλυτο Halloween σκηνικό!

 

Ζήστε μια μοναδική Halloween εμπειρία στο Mediterranean Cosmos!

Hocus Pocus!

 

www.mediterraneancosmos.gr

FBMediterraneanCosmosOfficial

IG: mediterraneancosmosofficial

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath