Home / Lifestyle  / Celebrities  / Τα highlights της βραδιάς των MTV Awards 2021

Τα highlights της βραδιάς των MTV Awards 2021

Χθες πραγματοποιήθηκαν τα MTV Awards 2021 στο Los Angeles, όπου παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι και γιορτάστηκε η τηλεόραση και ο κινηματογράφος.

 

Τα MTV Awards 2021, το event που παρουσιάζει το Saturday Night live και η entertainment fan Leslie Jones, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ. Οι περισσότεροι επώνυμοι παρευρέθηκαν ζωντανά στο ιστορικό Palladium στο Los Angeles. Το Wanda Vision της Marvel ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, ανάμεσα στα Bridgerton, Cobra Kai, Emily in Paris και The Boys. Elizabeth Olsen και Kathryn Hahn κέρδισαν βραβεία για τους ρόλους τους στο Wanda Vision, αλλά και το βραβείο Best Fight.

 

 

Ο Regé-Jean Page, Chadwick Boseman και Antony Mackie απέσπασαν και αυτοί βραβεία για τις ερμηνείες τους. Καλύτερη ταινία αναδείχθηκε το To all the boys: always and forever. Η Scarlett Johansson τιμήθηκε με το Generation Award.

 

 

Στο λαμπερό κόκκινο χαλί πρωταγωνίστησαν τα έντονα χρώματα και οι glitter λεπτομέρειες. Δείτε τη λίστα με όλους τους νικητές εδώ.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.