Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα edgy looks πρωταγωνίστησαν στα AMAs 2022

Τα edgy looks πρωταγωνίστησαν στα AMAs 2022

AMAs Awards
Τα AMAs 2022 βράβευσαν τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της χρονιάς, αλλά ανέδειξαν και τις ιδιαίτερες, edgy δημιουργίες, που επέλεξαν οι celebrities για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

 

Μία βδομάδα μετά την απονομή των MTV EMA, οι κορυφαίοι μουσικοί της χρονιάς βραβεύτηκαν και στα American Music Awards. Ωστόσο, τα live performances και shows των AMAs 2022 δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακά, χωρίς τις edgy στυλιστικές επιλογές των καλλιτεχνών.

 

 

Ανατρεπτικές εμφανίσεις και edgy επιλογές έδωσαν λάμψη στο stage του Prudential Center στο Newark, σε μία από τις πιο glam μουσικές βραδιές του 2022. Μετά τα 6 MTV EMAs, η Taylor Swift κατάφερε να αποσπάσει και 6 American Music Awards και να αναδειχθεί σε απόλυτη νικήτρια της βραδιάς. Τη λίστα με τους νικητές συμπλήρωσαν ο Harry Styles, o Kedrick Lamar, η Beyonce, ο Drake και πολλοί άλλοι.

 

 

Οι celebrities κατάφεραν να εντυπωσιάσουν από την αρχή του μουσικού event, χαρίζοντας μερικές από τις πιο glam εμφανίσεις. Εκκεντρικά looks, όπως αυτά της Bebe Rexha, της Kali Uchis και του Machine Gun Kelly, αλλά και τα άκρως σύγχρονα looks της Dove Cameron και της Tinashe, γέμισαν με λάμψη το κόκκινο χαλί των AMAs 2022. Δείτε, παρακάτω, τα πιο edgy outfits, που επέλεξαν οι celebrities για τη μεγάλη βραδιά.

 

Ο Machine Gun Kelly κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα, με το εκκεντρικό μωβ κουστούμι Dolce&Gabbana. 

 

Από την άλλη, η Tinashe υιοθέτησε το Y2K trend με απόλυτη επιτυχία, επιλέγοντας μία black & white δημιουργία με την υπογραφή του Marc Jacobs.

 

Και η Dove Cameron επέλεξε να εμφανιστεί με ασπρόμαυρο outfit δια χειρός Marc Jacobs, πετυχαίνοντας μία απόλυτα σύγχρονη και edgy εμφάνιση.

 

Οι Måneskin πήγαν το cut-out σε επόμενο επίπεδο με την προκλητική εμφάνισή τους.

 

 

Στον δρόμο που χάραξε ο Harry Styles και ο Lucky Daye, που επέλεξε ένα sheer top.

 

Η Sabrina Carpenter με εντυπωσιακή δημιουργία Oscar de la Renta.

 

Φωτιά στα κόκιννα η Bebe Rexha, με εντυπωσιακή custom δημιουργία Buerlangma.

 

Η Anitta επέλεξε μία λαμπερή τουαλέτα Mugler, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Tiffany&Co.

https://www.instagram.com/p/ClNEqT8uJxG/?hl=el

 

Κεντρική φωτογραφία: @mefeatersmagazine/ Instagram

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada