Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Taylor Swift κερδίζει με στυλ τα MTV EMA 2022

Η Taylor Swift κερδίζει με στυλ τα MTV EMA 2022

MTV EMA 2022
Τα MTV EMA 2022 πραγματοποιήθηκαν, αναδεικνύοντας τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες. Απόλυτη νικήτρια των βραβείων η Taylor Swift, καθώς κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις, τόσο με το ταλέντο της, όσο και με το look της στο κόκκινο χαλί. 

 

Μία υπέρλαμπρη βραδιά, γεμάτη μουσική, πραγματοποιήθηκε χθες στα MTV EMA 2022. Τα φετινά βραβεία, που έλαβαν χώρα στο Düsseldorf της Γερμανίας, αποτέλεσαν, για ακόμα μία χρονιά, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της μουσικής. Rita Ora και Taika Waititi έκλεψαν τα βλέμματα, όντας οι παρουσιαστές των βραβείων.

 

 

Τα MTV EMA 2022 βράβευσαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Αυτήν τη χρονιά, τα Korean Pop συγκροτήματα είχαν την τιμητική τους, καθώς BTS και Black Pink κατάφεραν να αποσπάσουν έκαστοι από ένα βραβείο. Παράλληλα, ο ταλαντούχος Harry Styles κέρδισε δύο βραβεία,.στις κατηγορίες Best Live Best UK and Ireland Act!

 

Ωστόσο, εκείνη που κατάφερε να ξεχωρίσει, ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους καλλιτέχνες, ήταν η Taylor Swift! Από ό,τι φαίνεται, αυτή ήταν η χρονιά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας,.καθώς απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στις κατηγορίες: Best Video, Best Artist,.Best Pop και Best Longform Video.

 

 

Εκτός από τα μαγευτικά perfomances και τις glam εμφανίσεις των διάσημων επί σκηνής,.οι celebrities έκλεψαν τα βλέμματα με τα looks τους στο red carpet των MTV EMA 2022. Η λάμψη της Taylor Swift δεν παρέμεινε στη σαρωτική της επιτυχία στα βραβεία της εκδήλωσης. Η τραγουδίστρια κατάφερε να κλέψει από πριν τις εντυπώσεις, με την elegant και, παράλληλα, sexy εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

 

 

 

Δείτε, παρακάτω, τα υπόλοιπα glam looks που ξεχώρισαν στα φετινά βραβεία στο Düsseldorf!

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: MTV EMA/ Instagram 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada