Home / Beauty  / Τα καλοκαιρινά hair colour trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα καλοκαιρινά hair colour trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

colour trends
Ποια είναι τα καλοκαιρινά hair colour trends που θα επικρατήσουν φέτος το καλοκαίρι;

 

Σχεδόν κάθε σεζόν προϋποθέτει αλλαγές. Θέλοντας και μη, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ενισχύουμε την γκαρνταρόμπα μας, διαμορφώνουμε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας και κάνουμε μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στο μακιγιάζ μας. Γιατί, λοιπόν, αυτή η ανανέωση να μην συμπεριλαμβάνει και τα μαλλιά μας; Δεν είναι τυχαίο που ο Μάιος είναι ο μήνας που τα κομμωτήρια είναι fully booked από ραντεβού για balayage. colour trends

 

Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στις μεγαλύτερες τάσεις που θα επικρατήσουν αυτό το καλοκαίρι, θα αναλύσουμε τι θα πρέπει να προσέξουμε, αν θέλουμε να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Σύμφωνα με τους hair experts, η καλοκαιρινή σεζόν προϋποθέτει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εάν πρόκειται να βάψουμε τα μαλλιά μας. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Η αυξημένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, αλλά και το πολύ συχνό λούσιμο μπορούν να καταστρέψουν την ποιότητα των μαλλιών. Μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει αυτό για τα βαμμένα μαλλιά… Όχι μόνο υποβάλλονται σε ακόμα μεγαλύτερη φθορά, αλλά χάνουν σταδιακά τη λάμψη και το έντονο χρώμα τους.

 

Έτσι, οι hair experts προτείνουν αλλαγές που θα είναι κοντά το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας. Για παράδειγμα, αν είμαστε μελαχρινές, οι χάλκινες αποχρώσεις ή ένα απαλό balayage μπορούν να λειτουργήσουν άψογα το καλοκαίρι. Από την άλλη, αν είσαι ξανθιά, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις την πιο ανοιχτή απόχρωση ξανθού που ήθελες τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις αποφασίσει να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή, τότε θα χρειαστεί να επενδύσεις σε μία ποιοτική ρουτίνα περιποίησης, ειδικευμένη για βαμμένα μαλλιά. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέξεις την έκθεσή στον ήλιο, τοποθετώντας καθημερινά αντηλιακό μαλλιών.

 

Προτού αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις σε αλλαγή, δες τα μεγαλύτερα hair colour trends που αναμένονται να επικρατήσουν αυτό το καλοκαίρι.

 

Old money blonde

 

Photo Credits: @sheamarie

 

Butterscotch Blonde

 

Photo Credits: @sydney_sweeney

 

Brunette Balayage

 

colour trends

Photo Credits: @jourdansloane

 

Expensive Brunette

 

colour trends

Photo credits: @dimitrishair

 

Cherry Coke Red

 

Photo Credits: @dualipa

 

Ginger Bliss

 

colour trends

Photo credits: @dimitrishair

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @isabellemathersx/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada