Home / Beauty  / Τα beauty secrets της Zendaya

Τα beauty secrets της Zendaya

secrets

Ξεκλειδώνουμε τα beauty secrets της Zendaya, της κορυφαίας Gen Z star.

 

Η Zendaya έχει κάνει όλον τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν. Πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Euphoria του HBO Max και η MJ του νεώτερου Spider-man, Tom Holland, θεωρείται ένα από τα new big things του Hollywood. Μάλιστα, ψηφίστηκε δικαίως και fashion icon του 2021. Έχουμε μιλήσει πολλάκις για το στυλ της, έχουμε συγκεντρώσει τα hairstyles της και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τα beauty secrets της.

 

 

Ξεκινάμε με τη χαρακτηριστική φράση της για τον κόσμο του skincare. Less is more. Η περιποίηση της επιδερμίδας σου δε χρειάζεται υπερβολές, αλλά στοχευμένα βήματα, τα οποία θα τηρούνται αυστηρά. Η ίδια πετυχαίνει το glow skin της με 3 καθημερινά secrets. Ήπιος καθαρισμός, πρωί και βράδυ, serum για τόνωση και αρκετά συχνή ενυδάτωση. Αν εμφανίσει κάποιο σπυράκι, το αντιμετωπίζει τοπικά, για να μην επιβαρύνει το υπόλοιπο πρόσωπό της. Συστήνει ανεπιφύλακτα τα ειδικά acne stickers.

 

 

Ακόμα και αν η skincare ρουτίνα της είναι πολύ απλή και περιεκτική, ο μινιμαλισμός δεν έχει θέση στο μακιγιάζ της. Σύμφωνα με την ίδια, ο κόσμος του make up είναι μία ευκαιρία για δημιουργικότητα και ελευθερία. Λατρεύει να πειραματίζεται και να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με ευφάνταστα και glam make up looks. Στα μάτια της κυριαρχούν τα χρώματα ή οι σκούρες αποχρώσεις και η λάμψη, αλλά πάντα επιλέγει nude χείλη. Ακολούθησε τα beauty secrets της Zendaya και δημιούργησε ένα beauty look βγαλμένο από το Hollywood!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.