Home / Good Life  / Τα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης

Τα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης

20 καλύτερα νησιά

Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Travel + Leisure κυκλοφόρησε τη λίστα με τα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης. Ποια ελληνικά νησιά βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά;

 

Κάθε χρόνο οι αναγνώστες του παγκοσμίου περιοδικού Travel + Leisure κυκλοφορούν μία λίστα με τα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης. Με βάση ορισμένα κριτήρια βαθμολογούν τις περιοχές και με αυτόν τον τρόπο προκύπτει το αποτέλεσμα. Αξιοθέατα, παραλίες, εύρος τιμών, φιλοξενία ντόπιων, πολιτισμικός χαρακτήρας, τοπική γαστρονομία, φυσική ομορφιά και τουριστικές δραστηριότητες είναι κάποια από τα κριτήρια. Στην κορυφών των ευρωπαϊκών νησιών για φέτος είναι η Ίσκια της Ιταλίας. Μέσα στα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης εντοπίσαμε και 7 ελληνικά νησιά! Στη δεύτερη θέση η Μήλος και στην τρίτη η Πάρος. Δέκατη η Κέρκυρα, έβδομη θέση η Κρήτη, δέκατη τρίτη η Σαντορίνη και στις δύο τελευταίες η Ρόδος και η Μύκονος.

 

Δείτε όλη τη λίστα με τα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης. Εσείς σε ποιο θα θέλατε να ταξιδέψετε περισσότερο; 

 

Ίσκια, Ιταλία
Μήλος, Ελλάδα
Πάρος, Ελλάδα
Αζόρες, Πορτογαλία
Ίμπιζα, Ισπανία
Μαδέρα, Πορτογαλία
Κρήτη, Ελλάδα
Κορσική, Γαλλία
Χβαρ και νησιά της Δαλματίας, Κροατία
Κέρκυρα, Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/Ca7R135sp6Z/?hl=en

Σικελία, Ιταλία
Κύπρος
Σαντορίνη, Ελλάδα
Μαγιόρκα, Ισπανία
Σαρδηνία, Ιταλία
Κάπρι, Ιταλία
Σκάι, Σκωτία
Μάλτα
Ρόδος, Ελλάδα
Μύκονος, Ελλάδα

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo από Shutterstock

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.