Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι καλύτερες fashion moments της Zoë Kravitz

Οι καλύτερες fashion moments της Zoë Kravitz

Zoë Kravitz
Η Zoë Kravitz έχει αποδείξει την αγάπη της για τη μόδα, συνδυάζοντας άψογα στο lifestyle της μία vintage casual αισθητική με φινέτσα και κομψότητα. Ποιες είναι, λοιπόν, οι καλύτερες fashion moments, που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons του 2022;

 

Η Zoë Kravitz έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, όχι μόνο για το ταλέντο της,.αλλά και για το στυλ της. Ως κόρη της Lisa Bonet και του Lenny Kravitz,.έχει υιοθετήσει τη rock και boho αισθητική των γονιών της, μεταφέροντάς τη στο 2022! Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που αναδείχθηκε μέσα από τον ρόλο της Cat Woman δίπλα στον Robert Pattinson,.μπορεί και υποστηρίζει τόσο ένα casual και vintage outfit, όσο και ένα glam look,.υψηλής ραπτικής, στο κόκκινο χαλί.

 

Η Zoë Kravitz λατρεύει να αναμιγνύει ασημί τοπ και τζιν, iconic little black dresses με oversized jackets, combat boots με biker shorts, basic tops με φούστες τένις, καθώς και cozy ζακέτες με slip dresses. Τα καθημερινά της ντυσίματα φαίνονται πάντα αβίαστα,.ενώ τα σύνολά της στα red carpets, που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια του στιλίστα Andrew Mukamal, βασίζονται σε έναν άρτιο συνδυασμό sexiness και elegance,.ο οποίος προκύπτει από μία μίξη σύγχρονων στοιχείων και vintage vibes. Ως κορίτσι του Yves Saint Laurent, αγαπά το ανδρόγυνο στοιχείο στις εμφανίσεις της,.το οποίο, φυσικά, συνοδεύεται από την κατάλληλη δόση sexiness.

 

Ανακαλύψτε, παρακάτω, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές fashion moments της Zoë Kravitz, που, σίγουρα,.την τοποθετούν στη λίστα με τις best dressed του 2022!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Zoë Kravitz/ Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada