Home / Good Life  / Τα πανηγύρια συνεχίζονται και μετά τον Δεκαπενταύγουστο!

Τα πανηγύρια συνεχίζονται και μετά τον Δεκαπενταύγουστο!

τα πανηγύρια

Δεν προλάβατε τα πανηγύρια που έγιναν τον Δεκαπενταύγουστο; Υπάρχουν και άλλες επιλογές για να κλείσετε τέλεια το καλοκαίρι σας!

 

Η μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού κρύβεται στις παραλίες, τα ειδυλλιακά νησιά, την υπέροχη φιλοξενία, αλλά και την τέλεια διασκέδαση. Ωστόσο, μέρος αυτής της διασκέδασης είναι και τα πανηγύρια! Σε πάρα πολλά μέρη της χώρας γιορτάζουμε τον καλοκαίρι με τον πιο ξεχωριστό και αυθεντικό τρόπο. Αν ζήσετε την εμπειρία ενός πανηγυριού σε κάποιο από τα νησιά της Ελλάδας θα έχετε αυτόματα μία ξεχωριστή εμπειρία για να μοιραστείτε. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα αφεθείτε στην αληθινή ανεμελιά του καλοκαιριού!

 

https://www.instagram.com/p/C9pAkZHIk-K/

 

Η αλήθεια είναι ότι τα μεγαλύτερα και διασημότερα πανηγύρια πραγματοποιούνται ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Ωστόσο, αν δεν προλάβατε ή δεν μπορέσατε να τα επισκεφτείτε κάποιο από αυτά, υπάρχουν και άλλα, ιδανικά για να κλείσετε το καλοκαίρι σας. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο γνωστά:

 

Κέρκυρα

16/08- Γιορτή Κάτω Γαρούνα, 22 & 23/08- Πανηγύρι στο Τεμπλόνι και τους Αγραφούς και γιορτή της Παναγίας Οδηγήτριας στα χωριά Γαστούρι, Πέλεκας, Άγιοι Δέκα και Λίνια Χλωμού. Συνεχίζονται οι εορτασμοί και στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ήπειρος:

29/08- Αρίστη Παραδοσιακό Πανηγύρι

Ικαρία:

Τα πανηγύρια που οργανώνονται: 20/08 στις Βρακάδες, 23/08 στις Καστανιές και 29/08 του Αγίου Ιωάννη.

Αμοργός:

22/08- Πανηγύρι Παστελιού

Αστυπάλαια:

28/08- Του Ιωάννη του Προδρόμου και 07/09 της Παναγιάς της Πουλαριανής.

Τήνος:

16/08- Βεναρδάδο, 17/08- Κουμάρο & Φαλατάδος, 18/08- Αγάπη, 24/08- Τριπόταμος, 31/08 Κάμπος και 06/09 Ρακιζιό Φαλατάδος.

https://www.instagram.com/p/CsGTjcjImtF/

Χανιά, Κρήτη:

18/08- Γιορτή Γερόντων- Κεφαλάδια, 22/08- Ειρηναία και 25/08 Φεγγαροβραδιά.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.