Home / Beauty  / Τα μεγαλύτερα skincare trends του 2024!

Τα μεγαλύτερα skincare trends του 2024!

Υποδεχόμαστε το νέο έτος και μέσα από τον κόσμο της ομορφιάς. Ποια θα είναι τα μεγαλύτερα skincare trends του 2024;

 

Το 2023 ήταν μία αρκετά ενδιαφέρουσα χρονιά αναφορικά με την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Δώσαμε μεγάλη προσοχή στη φροντίδα του δέρματος μας και διατηρούμε αυτήν τη θέληση και όρεξη και το 2024. Όπως γίνεται κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, υπάρχουν ήδη κάποιες τάσεις που πρέπει να γνωρίσουμε και άλλες θα “γεννηθούν” κατά τη διάρκεια του έτους. Εμείς ξεκινούμε με τα μεγαλύτερα skincare trends του 2024, τα οποία ξέρουμε ότι θα κυριαρχήσουν.

Στόχος μερικών από των μεγαλύτερων brands και δερματολόγων είναι η αντιμετώπιση της μελάχρωσης του δέρματος. Αυτή η κατάσταση κάνει το δέρμα μας να έχει διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, πιο κόκκινους ή πιο καφέ, και προκαλείται από τον ήλιο ή από ορμονικές διαταραχές. Οι ειδικοί πρόκειται να κυκλοφορήσουν προϊόντα που θα στοχεύουν ακριβώς σε αυτό το πρόβλημα και όχι με έμμεσο τρόπο, όπως γίνεται με τη βιταμίνη C.

Ένα από τα μεγαλύτερα skincare trends για το 2024 είναι η νέα εκδοχή της ρετινόλης. Η HCP, ένα ρετινοειδές νέας γενιάς πρόκειται να λειτουργεί πιο γρήγορα και να έχει λιγότερες παρενέργειες. Τα πεπτίδια αποτελούν βασικό συστατικό για την καλύτερη λειτουργία του δέρματος. Τα εργαλεία και οι θεραπευτικές μάσκες θα γίνουν ακόμα πιο δημοφιλή. Η φροντίδα της κεφαλής είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες μας για το.2024, όπως και το body care, με τα body serums να γίνονται τα πιο βασικά προϊόντα.

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.