Home / Good Life  / Ένας αέρας πολυτέλειας στην Κυανή Ακτή!

Ένας αέρας πολυτέλειας στην Κυανή Ακτή!

Κυανή Ακτή
Με το Φεστιβάλ των Καννών να κάνει τον γύρο του κόσμου, εμείς ταξιδεύουμε νοερά στην Κυανή Ακτή, ανακαλύπτοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της.

 

Η Κυανή Ακτή, γνωστή και ως Γαλλική Ριβιέρα, απαρτίζεται από υπέροχες πόλεις με πανέμορφα κτίρια και καταγάλανα νερά,.στοιχεία που συνθέτουν-δικαίως-έναν από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Από τις εντυπωσιακές παραλίες και τους πεζόδρομους των Καννών και του Μονακό, μέχρι τα λιβάδια με λεβάντα τoυ χωριού Grasse,.υπάρχουν αμέτρητα μέρη, τα οποία σε προσκαλούν να τα ανακαλύψεις.

 

Menton

Η Menton ξεχωρίζει για την ομορφιά των παραθαλάσσιων χωριών της, ενώ είναι φημισμένη για τους καταπράσινους κήπους της,.καθώς και για την κουζίνας της, η οποία είναι επηρεασμένη από την ιταλική γαστρονομία, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα γαλλο-ιταλικά σύνορα.

 

 
Saint-Tropez

Ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή θέρετρα στη Γαλλική Ριβιέρα. Το Saint-Tropez έχει αποτελέσει σκηνικό για αρκετές εμβληματικές ταινίες του παλαιού κινηματογράφου, όπως η “And God Created Woman”.με τη Brigitte Bardot το 1956 και η The Troops of St. Tropez” με τον Louis de Funès το 1964. Το ιστορικό κέντρο της πόλης με θέα το γοητευτικό λιμάνι της, η διάσημη παραλία Pampelonne, καθώς και τα στενά.πλακόστρωτα δρομάκια συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, που σας καλεί να το ανακαλύψετε.

 

 
Grasse

Το Grasse είναι ένα ήσυχο χωριό, το οποίο είναι γνωστό και ως η “Πρωτεύουσα των Αρωμάτων”. Η περιοχή μαγεύει κάθε επισκέπτη, με τα ατελείωτα χωράφια με λεβάντα που κυριαρχούν σε κάθε γωνιά της. Μάλιστα, κάθε Αύγουστο το Grasse φιλοξενεί το Φεστιβάλ του Γιασεμιού, το οποίο γιορτάζει ένα από τα λουλούδια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τοπική παραγωγή αρωμάτων.

 

Κυανή Ακτή

 

Monaco

Το Monaco, εκτός από κέντρο συνάντησης των πλουσίων, διαθέτει και εντυπωσιακά αξιοθέατα, όπως το Παλάτι του Πρίγκηπα, τον Καθεδρικό Ναό, καθώς και το Φρούριο του Antoine.

 

Κυανή Ακτή
 
Κάννες

Προτού γίνουν συνώνυμο με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, οι Κάννες αποτελούσαν έναν ιδανικό προορισμό για χαλάρωση. Οι εντυπωσιακές παραλίες, ο πολιτισμός, καθώς και οι πολυσύχναστοι παραθαλάσσιοι δρόμοι των Καννών μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada