Home / Beauty  / Τα καλύτερα cupid-approved beauty sets!

Τα καλύτερα cupid-approved beauty sets!

gift sets
Καθώς η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, τα beauty brands δημιουργούν τα πιο μοναδικά cupid-approved gift sets, γεμάτα ρομαντισμό.

 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και τα brands δημιουργούν υπέροχα gift sets, που υμνούν τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Το στοιχείο του κόκκινου πρωταγωνιστεί σε κάθε make up προϊόν, ενώ τα αρώματα των οίκων αποπνέουν την πιο ρομαντική αύρα,.που ταιριάζει άψογα σε αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά του χρόνου.

 

Ανακάλυψε, παρακάτω, τα καλύτερα gift sets για εσένα, αλλά και για το έτερόν σου ήμισυ!

 

Valentine’s Collection Lip Balm Set, από Kylie Cosmetics 

H Kylie Cosmetics σε προκαλεί να φτιάξεις τη διάθεσή σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με το νέο limited edition lip balm set! Strawberry, Candy Heart και Cherry είναι οι τρεις γλυκιές γεύσεις, που θα δώσουν ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη σου!

 

 

www.kyliecosmetics.com

 

Voce Viva Gift Set, από Valentino Beauty

Το λουλουδένιο και, πλέον, iconic Voce Viva Eau de Parfum έρχεται σε ένα μοναδικό σετ δώρου,.αποκλειστικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Valentino σε προσκαλεί να τυλιχτείς με αυτό το ζεστό άρωμα-ωδή στις πολλαπλές πτυχές της θηλυκότητας της γυναίκας.

 

 

www.valentinobeauty.com

 

Costume δώρα με την υπογραφή της Hermès

Ο οίκος Hermès κάνει τις δικές του προτάσεις για δώρα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα μοναδικό costume gift set, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αρώματα και sented soaps είναι τα προϊόντα, που θα δώσουν την απόλυτη αύρα ρομαντισμού, σχεδιασμένη από την Hermès.

 

gift sets

www.hermes.com

 

Mac celebrates Valentine’s Day

Η Mac Cosmetics γιορτάζει μαζί σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λανσάροντας μία νέα collection με κραγιόν, στην οποία πρωταγωνιστούν οι αποχρώσεις του κόκκινου, καθώς και ένα prep and prime balm. Οι iconic φόρμουλες της Mac έρχονται σε μία νέα, cupid-approved συσκευασία.

 

 

www.maccosmetics.gr

 

Express your Valentine’s Mood with Nyx Cosmetics

Η Nyx σε προσκαλεί να εκφραστείς με το μακιγιάζ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Το brand προτείνει μερικά από τα εμβληματικά της προϊόντα, ως gift sets, για να δημιουργήσεις το δικό σου look, χρησιμοποιώντας το φλογερό κόκκινο κραγιόν Lip Lingerie XXL, στην απόχρωση On Fuego, καθώς και το απαλό ροζ, από την Ultimate Shadow Palette.

 

gift sets

 

www.nyxcosmetics.com

 

Κεντρική Φωτογραφία: Mac Cosmetics 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada