Home / Fashion  / Τα αμάνικα γιλέκα θα ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στο γραφείο

Τα αμάνικα γιλέκα θα ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στο γραφείο

amanika gileka
Τα αμάνικα γιλέκα θα ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στο γραφείο! 

 

Μετρώντας επίσημα πλέον αντίστροφα για το καλοκαίρι, η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς. Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: αλλαγή γκαρνταρόμπας! Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή που θα κάνουμε χώρο στην ντουλάπα μας -αν δεν το έχουμε ήδη κάνει- για να την ενισχύσουμε με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, που έχουμε ήδη στην κατοχή μας, ή για να την ανανεώσουμε, με μερικά από τα trends, που πρόκειται να κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν. Από items με ζωηρά χρώματα, έντονα prints και ανάλαφρα υφάσματα, τα summer essentials δε θα μας απογοητεύσουν. Τι γίνεται, όμως, με τις εμφανίσεις μας στο γραφείο; αμάνικα γιλέκα

 

Ναι, τα αέρινα φορέματα είναι ένα κομμάτι, που πάντοτε θα μας εξυπηρετεί στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Ωστόσο, τι γίνεται όταν θέλουμε να διατηρήσουμε ένα πιο office wear στυλ στο γραφείο ή, απλώς, αν θέλουμε να κάνουμε εναλλαγές στις εμφανίσεις μας; Εδώ είναι που κάνουν την εμφάνισή τους τα αμάνικα γιλέκα.  

 

Photo credits: @veneti.a/Instagram

 

Τα αμάνικα γιλέκα αποτελούν εξαιρετική επιλογή, η οποία μας επιτρέπει να συνεχίσουμε.να φοράμε το αγαπημένο μας κοστούμι και το καλοκαίρι, χωρίς να θυσιάσουμε την κομψότητα που επιζητάμε από μία office wear εμφάνιση. Φέτος, τα γιλέκα πρωταγωνιστούν τόσο σε neutral και παστέλ αποχρώσεις, όσο και σε έντονα χρώματα. Και επειδή τα γιλέκα ανήκουν στην κατηγορία των basics,.μπορούμε να κάνουμε αμέτρητους συνδυασμούς με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια που διαθέτουμε, δημιουργώντας συνεχώς φρέσκες και effortless chic εμφανίσεις.  

 

Αν δεν έχεις βρει ακόμα το αμάνικο γιλέκο που θα σε συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις το δικό σου αγαπημένο! 

 

Measa asymmetric vest, The Frankie Shop  

 

 

Arabella halterneck linen-blend vest, Veronica Beard  

 

αμάνικα γιλέκα

 

Γιλέκο με λαιμόκοψη V κα ύφανση waffle, Massimo Dutti  

 

αμάνικα γιλέκα

 

Αμάνικο γιλέκο με τετράγωνη λαιμόκοψη, Zara 

 

 

Γιλέκο κοστουμιού, Victoria Beckham x Mango  

 

αμάνικα γιλέκα

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @veneti.a/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada