Home / Fashion  / Πώς να δημιουργήσεις ένα stylish look on budget

Πώς να δημιουργήσεις ένα stylish look on budget

stylish look

Είναι αλήθεια ότι ένα luxury και stylish look γίνεται μόνο με high fashion brands; Φυσικά και όχι! Με μικρά και έξυπνα tips αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

 

Φυσικά και όλες ονειρευόμαστε να έχουμε μία ντουλάπα γεμάτη με brands από high fashion εταιρίες. Μάλιστα υπάρχει και η λανθασμένη εντύπωση ότι μόνο με αυτά μπορούμε να έχουμε ένα luxury και stylish look. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει καθώς μπορούμε να έχουμε μία πολύ όμορφη και κομψή εμφάνιση και με μικρό budget, χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Η άνοδος του fast fashion, αλλά και των vintage και second hand μαγαζιών το αποδεικνύει. Για ένα elegant outfit αγκαλιάστε τις minimal επιλογές για να λάμψετε μέσα από ένα αριστοκρατικό και κομψό στυλ.

 

 

Η φιλοσοφία less is more είναι η ιδανική. Δε χρειάζεστε υπερβολές για να αποδείξετε ότι είστε stylish. Αυτό που μετράει είναι το πώς θα συνδυαστούν τα λίγα. Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα μονόχρωμο look. Για παράδειγμα ένα λευκό midi φόρεμα θα είναι πιο elegant από ένα εκκεντρικό print. Το tailoring φαντάζει υπέροχο με ένα μόνο χρώμα! Τα αξεσουάρ είναι must! Μία ζώνη, μία αλυσίδα, όμορφα σκουλαρίκια και ένα minimal φουλάρι θα κάνουν τη διαφορά.

 

 

Επενδύστε σε κομμάτια πασπαρτού, όπως ένα λευκό tank top ή ένα ριγέ πουκάμισο, και φορέστε τα με διαφορετικούς τρόπους. Τέλος, ακολουθήστε τον κανόνα των τριών σε κάθε σας look. Πολλοί πιστεύουν ότι με τα πολλά χρώματα θα ξεχωρίσουν, κάτι που ισχύει. Κάθε εμφάνισή σας να έχει μέχρι τρία χρώματα, για να μη φαίνεστε over the top.

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φώτο: veneti.a/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.