Home / Good Life  / Πώς θα φτιάξεις τα καλύτερα energy bowls

Πώς θα φτιάξεις τα καλύτερα energy bowls

Μια από τις μεγαλύτερες διατροφικές τάσεις, τα energy bowls, ήρθαν για να μείνουν και να ανεβάσουν το summer mood σου.

 

Με μια ιστορία που πολλών ετών που ξεκίνησε από τη Βραζιλία και τη Χαβάη, τα energy bowls έφτασαν σε Αμερική και Ευρώπη μέσα από τα social media. Κέρδισαν μεγάλη δημοτικότητα, συνοδεύοντας τα smoothies. Το healthy lifestyle έχει γίνει trend, μέσα από τους influencers και την καραντίνα, αποδεικνύοντας τα τεράστια οφέλη των συγκεκριμένων bowls.

 

 

Είναι θρεπτικά, νόστιμα, περιέχουν βιταμίνες και πρωτεΐνες και θα σου χαρίσουν πολύ ενέργεια, ενισχύοντας τον οργανισμό σου. Υπάρχουν ορισμένοι έτοιμοι συνδυασμοί, που θα βρεις στα καταστήματα, αλλά μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου σπίτι, ώστε να ικανοποιούν τα δικά σου γούστα.

 

 

Τι προϊόντα μπορείς να αναμείξεις; Γιαούρτι, φρούτα, μέλι, βρώμη, σπόρους τσία, γκρανόλα, δημητριακά, μαύρη σοκολάτα, καρύδα, αμύγδαλα, αυγά, λαχανικά και καρύδα. Πειραματίσου με τα υλικά που σου αρέσουν περισσότερο και φτιάξε μια ονειρεμένη ready to eat απόλαυση. Extra tip! Μπορείς να αναμείξεις κάποια από τα φρούτα, για να προκύψει ένα γευστικό μείγμα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.