Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Πόσο αποδοτικές μπορεί να είναι οι βραδινές προπονήσεις;

Πόσο αποδοτικές μπορεί να είναι οι βραδινές προπονήσεις;

proponiseis
Νέα έρευνα έδειξε ότι οι προπονήσεις από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα μπορούν να βοηθήσουν στην αποτελεσματική απώλεια βάρους.  

 

Το να πάρουμε την απόφαση να ξεκινήσουμε να αθλούμαστε πιο εντατικά είναι το πρώτο βήμα,.για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, το δύσκολο της υπόθεσης είναι να βρούμε την κατάλληλη ώρα μέσα στην ημέρα μας, έτσι ώστε να τηρήσουμε το πρόγραμμα εκγύμνασής μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επαγγελματικές και προσωπικές μας υποχρεώσεις μάς επιτρέπουν να γυμναζόμαστε αργά το απόγευμα ή, ακόμα, και το βράδυ. Σίγουρα, ακούγεται εξουθενωτικό. Παρόλα αυτά, νέα έρευνα μάς δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας, ακόμα και αυτήν την ώρα της ημέρας. 

 

Σύμφωνα με νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό.Diabetes Care, οι αερόβιες ασκήσεις που πραγματοποιούνται από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα έχουν καλύτερα αποτελέσματα.για εκείνους που έχουν ως στόχο την απώλεια βάρους.  

 

προπονήσεις

 

Η σύγκρουση απόψεων μεταξύ των υποστηριχτών της πρωινής και της βραδινής άσκησης.είναι σίγουρα κάτι που μας μπερδεύει. Η πρωινή άσκηση μπορεί να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό, βοηθώντας μας να “κάψουμε” περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα. Τι γίνεται, όμως, όταν είναι αδύνατον να προγραμματίσουμε τις ασκήσεις μας κατά τις πρωινές ώρες της ημέρα; Για όσους ξυπνούν αργά, αλλά και για όσους είναι απασχολημένοι το πρωί, υπάρχουν καλά νέα: το βράδυ είναι η καλύτερη ώρα για άσκηση! Η έρευνα έδειξε ότι η μυϊκή δύναμη, αλλά και η ενέργειά μας μπορεί να κορυφωθούν αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, βελτιστοποιώντας.τη συνολική μας απόδοση κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.  

 

Από ό,τι φαίνεται, η καλύτερη στιγμή, λοιπόν, για άσκηση είναι οι ώρες τις ημέρας.που ευθυγραμμίζονται με το δικό μας πρόγραμμα, αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Είτε μπορούμε να προγραμματίσουμε τις ασκήσεις μας πολύ νωρίς το.πρωί, είτε αργά το απόγευμα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!  

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada