Home / Good Life  / Art & Culture  / Πρώτο trailer για το Amsterdam του David O. Russell!

Πρώτο trailer για το Amsterdam του David O. Russell!

Ένα απερίγραπτο cast και ένας David O. Russell όπως δεν τον έχουμε ξανά δει! Κυκλοφόρησε το trailer για το πολυαναμενόμενο Amsterdam!

 

H εταιρεία παραγωγής 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία Amsterdam. Ο βραβευμένος David O. Russell κάνει πολύ δυνατό come back με την καλύτερη παρέα. Με ένα cast που δεν περιγράφεται εκπλήσσει κάθε σινεφίλ! Christian Bale, Margot Robbie και John David Washington είναι η κινηματογραφική τριάδα της χρονιάς, καθώς μπλέκουν σε μία απίθανη ιστορία. Οι τρεις φίλοι, ένας γιατρός, ένας δικηγόρος και μία νοσοκόμα, βρίσκονται στο επίκεντρο μίας από τις μεγαλύτερες πλεκτάνες στην αμερικανική ιστορία.  Μάλιστα στο trailer επισημαίνεται ότι πολλά από αυτά τα γεγονότα έχουν συμβεί στα αλήθεια. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς την πλοκή, η οποία, όμως, φαίνεται μυστηριώδης και περιπετειώδης. 

 

 

Στο Amsterdam δεν είναι μόνο οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα του Hollywood. Φανταστικοί είναι και αυτοί που συμμετέχουν. Robert De Niro, Chris Rock, Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola και Matthias Schoenaerts. Ευχόμαστε η ταινία να είναι όσο καλή φαίνεται! Πιστεύουμε ότι με τέτοιο cast και σκηνοθέτη η επιτυχία είναι δεδομένη! Το Amsterdam του David O. Russell έρχεται στους κινηματογράφους το 2022! We cant wait!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.