Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πρώτο look της Halle Bailey ως μικρή γοργόνα!

Πρώτο look της Halle Bailey ως μικρή γοργόνα!

Halle Bailey

Η Walt Disney δημοσίευσε το πρώτο teaser με τη Halle Bailey ως μικρή γοργόνα στην πρώτη live action ταινία!

 

Επιτέλους η Walt Disney κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την πρώτη live action ταινία της μικρής γοργόνας! Η Halle Bailey θα ενσαρκώσει τη γνωστή πριγκίπισσα και κατάφερε να αφήσει άφωνο το κοινό με το εκπληκτικό πρώτο look της ως Ariel. Το 2019 ανακοινώθηκε η δημιουργία της ταινίας, αλλά η πανδημία καθυστέρησε την παραγωγή της. Μέσα από το μικρό και ατμοσφαιρικό clip μεταφερόμαστε βαθιά στον ωκεανό όπου κατοικεί η Ariel, η οποία τραγουδώντας ονειρεύεται να ζει έξω από αυτόν. Ο Jonah Hauer King θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Eric, η Melissa McCarthy την Ursula και η Awkwafina θα δώσει τη φωνή της για τον χαρακτήρα του scuttle. Δείτε το trailer και διαβάστε την επίσημη πλοκή της ταινίας με τη Halle Bailey.

 

 

Η Μικρή Γοργόνα είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο άτακτη. Λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα ​​από τη θάλασσα. Όταν επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον ορμητικό πρίγκιπα Έρικ. Ενώ οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα. Η μάγισσα της δίνει την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή στη στεριά. Αλλα τελικά θέτει τη ζωή και το στέμμα του πατέρα της σε κίνδυνο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.