Home / Lifestyle  / Πασχαλινά bazaar προσφοράς και αγάπης!

Πασχαλινά bazaar προσφοράς και αγάπης!

Επιλέγουμε λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά και χειροποίητα γλυκίσματα από τα Πασχαλινά bazaar, για να δείξουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και να στηρίξουμε το σημαντικό έργο φορέων και κοινωνικών οργανώσεων, που διδάσκουν τη δύναμη της αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα.

 

Από Το Χαμόγελο του Παιδιού

Με το μήνυμα “Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο”, Το Χαμόγελο του Παιδιού σάς προσκαλεί στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα. Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από Το Χαμόγελο του Παιδιού, συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop του. Εδώ θα δείτε αναλυτικά τους χώρους και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Πασχαλινών Bazaars του Οργανισμού.

 

bazaar xamogelo tou paidiou

 

Από τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης

Στις 7 και 8 Απριλίου η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργανώνει Πασχαλινό Παζάρι στην Πλατεία Ελευθερίας. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από τα προϊόντα που δημιούργησαν με αγάπη οι νέοι με τους εργαζόμενους του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων μπορείτε να προμηθευτείτε λαμπάδες, αρωματικά κεριά, σαπούνια, τσάντες θαλάσσης, εσάρπες, σημειωματάρια, κεραμικά είδη και αρωματικά φυτά.

 

bazaar merimna paidiou katerinis

 

Από το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”

Το Πασχαλινό bazaar του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα πραγματοποιείται έως και την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρες 11.00-21.00. Λαμπάδες, ρούχα και πολλά άλλα αντικείμενα μπορείτε να βρείτε στο νεοκλασικό κτίριο της “Μέλισσας” επί της οδού Βασ. Όλγας 36. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του φορέα παιδικής προστασίας.

 

melissa easter bazaar

 

Από την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων

Με πολύ μεράκι, έμπνευση και αγάπη εθελόντριες, γονείς και προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να φτιάξουν τις ομορφότερες λαμπάδες, στεφάνια και δωράκια για τα βαφτιστήρια, τις νονές και τους νονούς! Το bazaar πραγματοποιείται από την Παρασκευή 7 έως το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου, στην οδό Εμμ. Τζανακάκη 1, στη στοά Εθνικής Τραπέζης στο κέντρο των Χανίων. Περισσότερες πληροφορίες: Τ. 2821097699 και 2821097499.

 

 

Από τα Παιδιά της Άνοιξης

Το Πασχαλινό bazaar των Παιδιών της Άνοιξης σάς περιμένει έως τις 12 Απριλίου στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας. Στο bazaar θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες, όπως λαμπάδες, διακοσμητικά καλάθια κ.ά., που δημιουργούν τα παιδιά στα εργαστήρια του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης” με την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους.

 

 

Από τα Παιδικά Χωριά SOS στην Καλαμάτα

Τριήμερο Πασχαλινό bazaar διοργανώνουν από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Απριλίου τα δύο Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα. Πιο αναλυτικά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS, σε συνεργασία με την Ομάδα Στήριξης, διοργανώνουν από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στο περιστύλιο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, παζάρι με πασχαλινά είδη για την υποστήριξη του έργου τους. Εδώ μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας, επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών, γλυκισμάτων, λαμπάδων για μικρούς και μεγάλους και δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συμβάλλοντας στο έργο των δύο Κέντρων των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη.

 

bazaar paidika xoria SOS kalamata

 

Από το Άσυλο του Παιδιού

Από τις 11 το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου, οι εθελόντριες της ομάδας στήριξης του “Ασύλου του Παιδιού”.θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Electra Palace, πίσω από τους πάγκους με τα χειροποίητα πασχαλινά είδη, για να υποδεχτούν τους φίλους του ιστορικού ιδρύματος στην εκδήλωση “Τσάι & Μέλημα για το Άσυλο του Παιδιού”. Τσουρέκια και κουλουράκια, αυγά ζωγραφιστά ή στολισμένα, πασχαλινές συνθέσεις, λαμπάδες και στεφανάκια είναι μερικά μόνο από τα είδη που προσφέρονται! Ακόμη, έως τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου (ώρες 10.00 – 13.00), θα μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά τα είδη αυτά από την αίθουσα “Σταύρος Νιάρχος” του Ασύλου, καθώς και μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, μέλι, ελιές, αφεψήματα και ό,τι άλλο παράγουν οι κυρίες της Ομάδας Στήριξης. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, στο [email protected] και στο 2310209398 με παράδοση κατ’ οίκον.

 

 

Από τα ΚΕΘΕΑ

Στα πασχαλινά παζάρια του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες και διακοσμητικά αντικείμενα,.καθώς και σπιτικά εδέσματα, φτιαγμένα με φροντίδα από τις δημιουργικές ομάδες και τους Συλλόγους Οικογένειας των προγραμμάτων απεξάρτησης. Ελάτε να διαλέξετε πασχαλινά δώρα για εσάς και τους δικούς σας και να ανταλλάξετε ευχές για όμορφο Πάσχα!

 

 

Καλό Πάσχα!

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin