Home / Family  / Πασχαλινά bazaar για τα αδέσποτα ζώα

Πασχαλινά bazaar για τα αδέσποτα ζώα

πασχαλινό bazaar
Μιας και η πασχαλινή περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε και τους μικρούς μας, αδέσποτους φίλους. Οι φιλοζωικοί σύλλογοι έχουν οργανώσει διάφορα πασχαλινά bazaar για τα αδέσποτα ζώα.

 

Υπάρχουν πολλές φιλοζωικές οργανώσεις που διοργανώνουν παζάρια με σκοπό την αρωγή των αδέσποτων. Τα φιλοζωικά bazaar είναι ένας εύκολος τρόπος για να συνδράμεις και εσύ σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Πασχαλινό bazaar “Φίλοι Καρδιάς”

Ο φιλοζωικός σύλλογος “Φίλοι Καρδιάς” διοργανώνει ένα πασχαλινό bazaar στα Καμένα Βούρλα. Το παζάρι θα διαρκέσει δύο ημέρες, 16 και 17 Απριλίου, και θα φιλοξενηθεί στη καφετέρια Floga Cafe της περιοχής. Από τις 6 το απόγευμα, μέχρι και τις 10 το βράδυ θα μπορείς να επισκεφτείς το πασχαλιάτικο bazaar. Φυσικά, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους αδέσποτους φίλους μας.

 

 
Πασχαλινό Παζάρι της ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει ένα bazaar για αδέσποτα ζωάκια στην Α’ Πλατεία Ψυχικού, πρώην Blue Bell. Οι ημέρες και οι ώρες προσέλευσης είναι στις 19/04, 17:00-20:00 και 20/04, 11:00-17:00. Το πασχαλινό παζάρι θα διαθέτει σπιτικά γλυκά, λαμπάδες, πασχαλινά αβγά και δώρα, κοσμήματα, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, σαπούνια και πολλά άλλα ακόμα!

 

 
Φιλοζωικό Bazaar Albatross Αρτέμιδα

Στο εστιατόριο-καφέ Albatross στην Αρτέμιδα Αττικής θα πραγματοποιηθεί φιλοζωικό παζάρι, από το Σάββατο 16 έως και την Παρασκευή 22 Απριλίου. Οι διοργανωτές του πασχαλινού bazaar θα συγκεντρώσουν πολλών ειδών αντικείμενα, όπως βιβλία, ρούχα και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση για τις ανάγκες του σκοπού αυτού. Μάλιστα, μπορείτε και εσείς να δώσετε αντικείμενα προς πώληση, στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος 112, στην Αρτέμιδα Αττικής. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης, περίθαλψης και προσωρινής στέγασης των αδέσποτων ζώων.

 

Πασχαλιάτικο φιλοζωικό παζάρι “Η Αγάπη”

Το φιλοζωικό σωματείο “Η Αγάπη” διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Απριλίου, ένα πασχαλινό bazaar για τα αδέσποτα ζώα. Θα διατίθενται κούπες, βραχιόλια, πάνινες τσάντες και λαμπάδες. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στο Cafe-Bar Ananas, το οποίο βρίσκεται στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 21, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

 

Φιλοζωικό πασχαλινό bazaar Eco-Librium 

H Eco-Librium, μαζί με την εθελοντική ομάδα Αδέσποτα Μεταμόρφωσης, σας προσκαλούν στο πασχαλινό τους παζάρι. Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του bazaar έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Απριλίου. Θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία φορά στον εξωτερικό χώρο του Grooming salon/pet Mamadog, που βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου 1, στη Μεταμόρφωση Αττικής

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada