Home / Fashion  / Παριζιάνικο στυλ: Do it like the French girls

Παριζιάνικο στυλ: Do it like the French girls

Παριζιάνικο στυλ

Συμβουλές και tips για να καταφέρετε και εσείς το παριζιάνικο στυλ, όπως μια πραγματική γαλλίδα fashionista.

 

Η αλήθεια είναι πώς πάντα αναρωτιόμαστε πώς καταφέρνουν οι γαλλίδες να είναι πάντα τόσο σικάτες και κομψές. Η χώρα, και ειδικότερα το Παρίσι, πάντα έμπνεε τον τρόπο ντυσίματος των γυναικών. Εξακολουθεί, ακόμα και τώρα, η Γαλλία να είναι συνώνυμο του elegance, της πολυτέλειας και της θηλυκότητας. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να προσθέσετε τη φινέτσα τους, αλλά σας αποδεικνύουμε πόσο εύκολα μπορείτε να πετύχετε ένα παριζιάνικο στυλ.

 

 

Αρχίζοντας από τα βασικά, οι γαλλίδες ξεχωρίζουν ορισμένα items ως must have. Ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο blazer, ένα floral φόρεμα, μια μπλούζα μαρινιέρα και ιδιαίτερα αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου. Δημιουργούν ένα minimal και κομψό σύνολο. Τσάντες, γυαλιά ηλίου και κοσμήματα ολοκληρώνουν την εμφάνιση σου και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ένας μπερές, ένα φουλάρι στο λαιμό ή στα μαλλιά, ένα καλσόν σε ιδιαίτερο σχέδιο και ένα κιμονό θα σε κάνουν να θυμίζεις απίστευτα ένα French girl.

 

 

Μη ξεχνάς τις μπαλαρίνες, τα oxford και τα loafers. Είναι τα κατάλληλα παπούτσια για να πετύχεις αυτό το στυλ και να δημιουργήσεις ένα fashion statement. Όσον αφορά στα παλτό, οι oversized γραμμές και οι καμπαρντίνες είναι οι πιο υπέροχες επιλογές. Earthy, μαύρο και girly χρώματα, floral και καρό μοτίβα θα συνθέσουν το ρομαντισμό που αποπνέουν οι δρόμοι του Παρισιού. Επίλεξε mini φούστες, vintage jeans, κοτλέ παντελόνια και slip dresses.

 

 

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου, να έχεις ένα απλό και ατημέλητο χτένισμα, καθώς και ένα φυσικό μακιγιάζ για να γίνεις τόσο ελκυστική και stylish όσο οι γαλλίδες.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.