Home / Cozyhome  / Ο Tom Dixon αποκαλύπτει την εμβληματική FAT συλλογή!

Ο Tom Dixon αποκαλύπτει την εμβληματική FAT συλλογή!

FAT
Σχεδιασμένη με διαχρονική και απαράμιλλη άνεση, η FAT WORK συλλογή μόλις κυκλοφόρησε από τον Tom Dixon!

 

“Το νέο θολό τοπίο στο οποίο κατοικούμε τώρα από υβριδική εργασία και ευχαρίστηση απαιτεί έπιπλα που ταιριάζουν με τον ολοένα και πιο ευέλικτο και απρόβλεπτο τρόπο ζωής μας. Το FAT WORK είναι μια απάντηση σε αυτές τις πρόσφατες αναπροσαρμογές. Όπου το σπίτι έχει επαναπροσδιοριστεί ως χώρος εργασίας, μεγέθυνσης και εκμάθησης. Εκεί όπου οι χώροι εργασίας επιδιώκουν να απορρίψουν ένα κλινικό και τεχνολογικό περιβάλλον προς όφελος της πιο ήπιας αισθητικής και άνεσης”, δήλωσε ο γνωστός designer.

O Tom Dixon κυκλοφόρησε τη νέα FAT συλλογή του ως βασική λύση για όσους αναζητούν στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο εργασίας τους. Αυτός και η ομάδα του ήθελε μία καρέκλα απογυμνωμένη από μηχανική αισθητική με αυξημένη βελούδινη και οικιακή άνεση. Ιδανική για αίθουσες συνεδριάσεων, χώρους επισκέψεων, γραφεία στο σπίτι ή ακόμα και για μία τραπεζαρία.

Η έναρξη του FAT WORK προήλθε από την προσωπική εμπειρία του Dixon κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Δυσαρεστημένος με την ήπια εμφάνιση και την άνεση των παραδοσιακών καρεκλών γραφείου, ο. Dixon ξεκίνησε μια αποστολή να φτιάξει μια καρέκλα που θα εξύψωνε την εμπειρία του γραφείου στο σπίτι. Το αποτέλεσμα; FAT WORK, μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής του να συνδυάζει τη φόρμα με τη λειτουργία.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.