Home / Family  / Ο Snoop Dogg λανσάρει τη δική του pet collection!

Ο Snoop Dogg λανσάρει τη δική του pet collection!

Snoop Dogg
Ο Snoop Dogg δημιουργεί τη δική του pet collection, σε συνεργασία με την Little Earth Productions. Η καμπάνια Snoop Doggie Doggs έρχεται να βάλει τους τετράποδους μας φίλους σε ρόλο… gangster!

 

Ο Snoop Dogg εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο της φροντίδας κατοικίδιων, με τη συνεργασία του με την Little Earth Production. Η Snoop Doggie Doggs, με μία ιδιαίτερη καμπάνια, παρουσιάζει τα κατοικίδια ως τετράποδους… gangsters. Αυτή η νέα συλλογή αποτελεί τον κατάλληλο συνδυασμό της street κουλτούρας του rapper με την pet friendly φιλοσοφία της Little Earth Production.

 

Snoop Dogg

 

Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία μίας pet collection από τον Snoop Dogg δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή. Ο rapper λατρεύει τα ζώα και μαζί με τη σύζυγό του φροντίζουν το σπίτι τους να είναι πάντοτε γεμάτο με κατοικίδια. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι “η αγάπη μας για τα κατοικίδιά μας συνεχίζει να μεγαλώνει με τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Πλέον, δεν μπορώ να μετρήσω πόσα σκυλιά υπάρχουν στην οικογένεια αυτήν τη στιγμή.”

 

Ο Snoop Dogg, στο πλαίσιο της καμπάνιας, δήλωσε: “Ποιο είναι το όνομά μου; Snoop Dogg. Ήταν το λογικό και επόμενο να δημιουργήσω μία συλλογή κατοικίδιων. Έχω μια τρελή αγάπη για τα σκυλιά και αυτά, με τη σειρά τους, αγαπούν τον Dogg.”

 

 

Snoop Doggie Doggs

 

Η καινούργια συλλογή είναι εξολοκλήρου εμπνευσμένη από τη street φιλοσοφία του Snoop Dogg. Καπέλα, μπαντάνες και φούτερ είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας pet collection. Η Snoop Doggie Doggs πρόκειται να κυκλοφορήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της Little Earth Productions στις 22 Νοεμβρίου.

 

www.littleearth.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada