Home / Beauty  / Το Vanilla Cake είναι το νέο προϊόν του Rhode!

Το Vanilla Cake είναι το νέο προϊόν του Rhode!

Η Hailey Bieber για να γιορτάσει τα γενέθλια της κυκλοφόρησε καινούργιο προιόν για το brand της Rhode με όνομα Vanilla Cake!


 

Let them eat cake! Στις 22 Νοεμβρίου η Hailey Bieber θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με έναν εκπληκτικό τρόπο. Καθώς το beauty brand της σημειώνει τεράστια επιτυχία, μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφορίας, η ιδρύτρια αποφάσισε να δώσει στο κοινό της κάτι καινούργιο! Το Rhode επεκτείνεται ανανεώνοντας ένα από τα τρία προϊόντα του και μάλιστα το πιο πετυχημένο. Το Cult face reptide lip treatment λαμβάνει μία “γευστική” ενημέρωση. Η εκδοχή του Vanilla Cake πρόκειται να γίνει το must have lip balm σας!

 

 

Ωστόσο, το καινούργιο Vanilla Cake θα είναι limited, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να καταφέρετε να το αποκτήσετε πριν είναι αργά! Το Rhode λαμβάνει κάθε μέρα όλο και περισσότερες θετικές κριτικές και τα beauty products του έχουν γίνει ανάρπαστα. Το καινούργιο προιόν θα κυκλοφορήσει και σε ένα εορταστικό set, μέσα από το οποίο θα κάνει ξανά εμφάνιση και το Reptide Glazing Fluid, τιμώντας τα γενέθλια της Hailey Bieber. Στις 22 Νοεμβρίου το Rhode και η Hailey Bieber μεγαλώνουν και το γιορτάζουν μαζί σας. Ευχόμαστε το μοντέλο-επιχειρηματίας να δημιουργήσει και άλλα beauty products στο κοντινό μέλλον. 

 

 

www.rhodeskin.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.