Home / Men  / Ο Ryan Gosling στη νέα καμπάνια της TAG Heuer

Ο Ryan Gosling στη νέα καμπάνια της TAG Heuer

TAG Heuer
Για τον εορτασμό της 60ης επετείου του εμβληματικού μοντέλου Carrera, η TAG Heuer συνεργάζεται με τον Ryan Gosling, για να δημιουργήσουν μία ταινία μικρού μήκους, η οποία ενσαρκώνει το motto του brand, “Don’t crack under Pressure”.

 

Η ταινία The Chase for Carrera -αφιερωμένη στο iconic Carrera της TAG Heuer- ζωντανεύει μέσα από τη ματιά των Nash Edgerton και του David Leitch, σκηνοθέτη του Bullet Train και του Deadpool 2. Προκειμένου να αποτυπωθεί η δυναμική του Carrera, η ταινία τοποθετεί τον Ryan Gosling και την Vanessa Bayer σε ένα σκηνικό μίας ιδιόμορφης καταδίωξης, η οποία ξεκινάει όταν ο ταλαντούχος ηθοποιός θέλει να κρατήσει το.ρολόι μετά το γύρισμα από το κινηματογραφικό πλατό. Καθώς ο Gosling αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό χωρίς το ρολόι,.φεύγει από το στούντιο με μία Porsche Carrera.

 

 

Η ταινία μικρού μήκους αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το “Don’t crack under Pressure”,.συνδυάζοντας δράση με στοιχεία κωμωδίας.

 

 

“Νομίζω ότι αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το πόσο ατρόμητη και δημιουργικά ευέλικτη είναι η ομάδα της TAG Heuer”,.αναφέρει ο Gosling σχετικά με τη συνεργασία του με το ελβετικό brand. “Δούλευα με τον David Leitch στο The Fall Guy και το απολάμβανα τόσο πολύ που τον ρώτησα,.ενώ γυρίζαμε μια σκηνή δράσης, αν θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί στη νέα μου καμπάνια με το brand. Αυτή η καμπάνια είναι πολύ διαφορετική, όχι μόνο από όλα όσα έχουμε κάνει μαζί,.αλλά νομίζω, από οτιδήποτε έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν”. 

 

www.tagheuer.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada