Home / Fashion  / Ο Rok Hwang ανατρέπει το κλασικό office style για την H&M

Ο Rok Hwang ανατρέπει το κλασικό office style για την H&M

Rok Hwang
Η H&M συνεργάζεται με τον ανερχόμενο σχεδιαστή Rok Hwang, για μία νέα συλλογή που ανατρέπει το κλασικό office style.

 

Ο Rok Hwang ενώνει τις δυνάμεις του με την H&M! Μαζί δημιουργούν μία νέα office-inspired συλλογή, η οποία ανατρέπει τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

 

Ποιος είναι ο Rok Hwang;

 

Ο Rok Hwang γεννήθηκε στην Κορέα, μεγάλωσε στο Τέξας και σπούδασε.στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το στυλ του προσδιορίζεται από κομψότητα, διαχρονικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ τα ρούχα του έχουν έναν πειραματικό χαρακτήρα: αποσυνθέτει, εξετάζει, επαναπροσδιορίζει και αναδομεί. Τα κομμάτια που προκύπτουν είναι εννοιολογικά, ακόμη και πρωτοποριακά.— ωστόσο, εμφανώς εκλεπτυσμένα, κατάλληλα για τον σκοπό τους και ευχάριστα στη χρήση. Αφού σχεδίασε για μερικά από τα πιο αγαπητά ονόματα της.γυναικείας μόδας, ο Hwang ίδρυσε το ομώνυμο brand του, rokh, το 2016 και ξεκίνησε τις επιδείξεις μόδας στην Paris Fashion Week, μόλις τρία χρόνια αργότερα. Αποτελεί ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της μόδας,.με ένα αφοσιωμένο κοινό.

 

Rok Hwang

 

H&M x rokh

 

Μαζί με την H&M, ο Rok Hwang δημιούργησε μια συλλογή που επανεξετάζει και ανατρέπει.τα βασικά στοιχεία μίας κλασικής office γκαρνταρόμπας. Υπάρχουν κομμάτια για άνδρες και γυναίκες, με καμπαρντίνες με διπλό ύφασμα, φορέματα με αφαιρούμενο στρίφωμα, τοπ σε στυλ κορσέ, επανασχεδιασμένα παντελόνια και denim, ένα σετ αποτελούμενο από ένα τοπ με διακριτικό φλοράλ τύπωμα και.από μια πλισέ φούστα με ασορτί γάντια και καλσόν, εσώρουχα και T-shirt με στάμπew, γεωμετρικά δίχρωμα μεταλλικά κοσμήματα και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, εμπνευσμένα από το office wear, όπως ένας χαρτοφύλακας και μια τσάντα-φάκελος.

 

 H&M

Rok Hwang

 

 

“Πάντα εστιάζω στο να κάνω τις συλλογές μου όσο το δυνατόν πιο διαχρονικές και ένας τρόπος για να.το κάνω αυτό είναι οι προσαρμοζόμενες λεπτομέρειες”, ανέφερε ο Hwang. “Έχω δει ανθρώπους να φορούν ανάποδα και μέσα έξω τμήματα από τη χαρακτηριστική μας καμπαρντίνα με τα πολλά κουμπιά, με εξαιρετικά μοναδικούς τρόπους που ποτέ δεν είχα φανταστεί όταν δημιούργησα το σχέδιο. Το να βλέπω τα ρούχα μου να ερμηνεύονται από τους ανθρώπους με τον δικό τους τρόπο.είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές μου και ανυπομονώ να δω πώς θα εισπράξουν αυτήν τη διασκεδαστική και δυναμική συλλογή για την H&M”.

 

Η συλλογή rokh H&M εξερευνά την πολυπλοκότητα και τις δυνατότητες της κομψής ραπτικής.και ο Rok Hwang προσθέτει επιπλέον στρώσεις υφάσματος στα ρούχα του, συγχωνεύοντας και διπλασιάζοντας κομμάτια.ή αφαιρώντας στοιχεία από ένα σχέδιο για να τα προσθέσει σε ένα άλλο, όπως με το φόρεμα-καμπαρντίνα. Παρουσιάζει ένα ήσυχο είδος ριζοσπαστικότητας,.καταρρίπτοντας καθιερωμένα στερεότυπα και προσφέροντας νέες εναλλακτικές λύσεις. 

 

Rok Hwang

 H&M

 

Η συλλογή rokh H&M θα κυκλοφορήσει στο κατάστημα της H&M στην οδό Ερμού 54, αλλά και online στις 18 Απριλίου 2024.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada