Home / Men  / Ο Robert Pattinson επιστρέφει ως Dior Icon

Ο Robert Pattinson επιστρέφει ως Dior Icon

Robert Pattinson
Η Dior ενώνει για μία ακόμα φορά τις δυνάμεις με τον Robert Pattinson, αναδεικνύοντας τα must have items της άνοιξης.

 

Ως brand ambassador του οίκου, ο Robert Pattinson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “Dior Icons”,.φορώντας τα must have items της άνοιξης. Ο ηθοποιός πόζαρε πίσω από τον φακό του Βρετανού φωτογράφου Alasdair McLellan,.υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ronnie Cooke Newhouse, με τη δημιουργική ομάδα να συμπληρώνουν η fashion stylist Melanie Ward,.η make up artist Lynsey Alexander, καθώς και ο hair stylist Anthony Turner.

 

Για τη νέα συλλογή, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του αντρικού τμήματος της Dior, Kim Jones, δημιούργησε άνετα και ελαφριά κομμάτια, σε neutral, αλλά και σκούρες αποχρώσεις, αναδεικνύοντας έτσι την quite luxury αισθητική του οίκου. Εκτός από τα ready-to-wear, η καμπάνια συμπεριλαμβάνει μία σειρά από αξεσουάρ, όπως backpacks, αλλά και τις τσάντες weekender.

 

Ο Robert Pattinson φωτογραφήθηκε με δύο looks, ένα σε γήινες αποχρώσεις και ένα σε σκουρόχρωμες.

Dior

Η σειρά των Dior Icons έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον Robert Pattinson να πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια. Μάλιστα, ο Pattinson ήταν ήδη brand ambassador του οίκου από το 2013, ως το κεντρικό πρόσωπο του αρώματος Dior Homme.

 

Η capsule συλλογή της Dior πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada