Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Post Malone κυκλοφορεί νέο άλμπουμ!

Ο Post Malone κυκλοφορεί νέο άλμπουμ!

Post Malone

Στις 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του Post Malone, με τίτλο Twelve Carat Toothache. Δείτε την track list και τις συμμετοχές!

 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοίμασε ένα ολοκαίνουργιο και πολλά υποσχόμενο album! Ανακοίνωσε ότι η επίσημη κυκλοφορία στις μουσικές πλατφόρμες θα γίνει στις 3 Ιουνίου. Ο τίτλος του album είναι Twelve Carat Toothache και ο Post Malone μάς ανακοίνωσε την track list του, λίγο πριν την κυκλοφορία. Θα αποτελείται από 14 κομμάτια και θα περιλαμβάνει πολύ hot συνεργασίες. Η Doja Cat στο I Like you, ο Gunna στο I cannot be, ο The Kid Laroi στο Wasting Angels και ο Fleet Foxes στο Love/Hate Letter to Alcohol. Οι Roddy Ricch και The Weeknd εμφανίζονται στον δίσκο, σε τραγούδια που είχαν κυκλοφορήσει σε προηγούμενο χρόνο. Στο Cooped Up και στο One Right Now.

 

 

Ποια άλλα τραγούδια περιλαμβάνονται στον τέταρτο δίσκο του Post Malone; Reputation, Lemon Tree, Wrapped Around your finger, Insane, Euthanasia, When I’m Alone και Waiting for a Miracle. Ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι αυτός ο δίσκος είναι ο πιο ειλικρινής που έχει δημιουργήσει και είναι πολύ ενθουσιασμένος. Κάθε τραγούδι έχει να πει και μία ιστορία. Το Twelve Carat Toothache θα κάνει το ντεμπούτο του στις 3 Ιουνίου, μέσω του Spotify και της Apple Music.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.