Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Pharrell Williams είναι ο νέος Louis Vuitton Men’s Creative Director!

Ο Pharrell Williams είναι ο νέος Louis Vuitton Men’s Creative Director!

Pharrell
Ο μουσικός και επιχειρηματίας Pharrell Williams ορίστηκε ως ο νέος Creative Director για την ανδρική σειρά του Louis Vuitton.

 

Σοκαριστικά νέα από τον κόσμο της μόδας! Χθες το βράδυ ο οίκος Louis Vuitton προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Μετά τον άδικο χαμό του Virgil Abloh, περιμέναμε να δούμε με ανυπομονησία ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο οίκος δήλωσε ότι αυτόν τον ρόλο τον αναλαμβάνει ο μουσικός και επιχειρηματίας Pharrell Williams. Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός στα social media, όπου πολλοί εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και τα συγχαρητήριά τους, ενώ κάποιοι θεώρησαν ότι είναι μία λάθος απόφαση.

 

 

Πολλοί υποστήριξαν ότι ως οραματιστής, ταλαντούχος και στενός φίλος του brand και του Virgil θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Κάποιοι τόνισαν ότι ο Pharrell Williams δεν είναι σχεδιαστής, κάτι που ίσως τον καθιστά ακατάλληλο για τη θέση. Όσα θα γίνουν στο μέλλον θα αποδείξουν αν ο οίκος έλαβε τη σωστή απόφαση. Και καθώς περιμένουμε να δούμε το πρώτο του project, ας τον γνωρίσουμε καλύτερα!

 

 

Έγινε γνωστός και διάσημος μέσα από τη μουσική του.

Ο ίδιος ξεκίνησε μέσα από το μουσικό σχήμα N.E.R.D. Αυτός και τα υπόλοιπα μέλη αποτέλεσαν παραγωγοί για εμβληματικά τραγούδια των Jay Z, Snoop Dogg, Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna, Gwen Stefani, κ.ά. Στη συνέχεια ο ίδιος άρχισε να γράφει μουσική για τις animated ταινίες Despicable Me και έπειτα ήρθε η συνεργασία με τους Daft Punk. Οι δυο τους κυκλοφόρησαν δύο άκρως πετυχημένα τραγούδια, το Get Lucky και το Lose Yourself to Dance.

 

 

Πέρα από την παραγωγή μουσικής, έχει κυκλοφορήσει και δικούς του δίσκους ως τραγουδιστής. Το πιο γνωστό hit single του είναι το Happy! Η αγάπη του για τη μόδα δεν άργησε να φανεί. Έχει σχεδιάσει συλλογή με γυαλιά ηλίου για τον Louis Vuitton και τη Moncler. Από το 2014 έχει στενή συνεργασία με την Adidas, σχεδιάζοντας υποδήματα και ρούχα ένδυσης. Είναι στενός φίλος και του οίκου Chanel και έχει πρωταγωνιστήσει και σε μία καμπάνια του. Το 2020 δημιούργησε και το δικό του skin care brand, το Humanrace.

 

Ο οίκος Louis Vuitton βλέπει στο πρόσωπό του ένα παγκόσμιο cultural icon και γι αυτό τον όρισε ως νέο Creative Director της ανδρικής σειράς. Μία ενδιαφέρουσα απόφαση της οποίας το αποτέλεσμα ανυπομονούμε να δούμε…

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.