Home / Good Life  / Ο Messi κυκλοφορεί το δικό του ρόφημα

Ο Messi κυκλοφορεί το δικό του ρόφημα

Messi
Ο Lionel Messi κυκλοφορεί το δικό του ρόφημα, ιδανικό για ενέργεια, τόνωση και ενυδάτωση.

 

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του κυκλοφορεί για πρώτη φορά το δικό του ρόφημα. Ο Lionel Messi παρουσίασε το Más+, ένα ρόφημα ενυδάτωσης, το οποίο εμπεριέχει.ένα ισορροπημένο μείγμα από ηλεκτρολύτες, βιταμίνες και μέταλλα. Το Más+ δημιουργήθηκε από φυσικές γεύσεις, χωρίς προσθήκη τεχνητών γλυκαντικών ουσιών και καφεΐνης.

 

“Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη συνολική ευεξία του οργανισμού. Πιστεύω ότι όλοι αξίζουν ένα ρόφημα με ποιοτικά συστατικά και ωραία γεύση”, δήλωσε ο Lionel Messi. “Το Más+ είναι ένα ρόφημα για το οποίο.είμαι περήφανος που μοιράζομαι με την οικογένεια και τους φίλους μου. Γιατί σε όλους αξίζει να νιώθουν πρωταθλητές σε κάθε μέρος της ζωής τους.”

 

 
To Más+ κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων:
  • Miami Punch: Εμπνευσμένο από την πόλη όπου ζει ο Messi και η οικογένειά του, το Miami Punch εμπεριέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό γεύσεων μούρων και ανανά, για μια αναζωογονητική γεύση φρούτων.
  • Orange d’Or: Το Orange d’Or, εμπνεύσμενο από το ρεκόρ του ποδοφαιριστή, έχει μια αναζωογονητική γεύση πορτοκαλιού με νότες μανταρινιού για ισορροπημένη γεύση εσπεριδοειδών.
  • Berry Copa Crush: Εμπνευσμένο από τους επτά τίτλους Copa Del Rey που έχει κερδίσει ο ποδοσφαιριστής με τη Barcelona και τη νίκη του στην Κόπα Αμερική με την Αργεντινή, το Berry Copa Crush έχει ένα αναζωογονητικό μείγμα από γλυκές και λαχταριστές γεύσεις μούρων και κερασιού.
  • Limón Lime League: Το Limón Lime League εξισορροπεί τη δροσιστικά γλυκιά, φρουτώδη γεύση και τη ζωηρή γεύση εσπεριδοειδών. Η συγκεκριμένη γεύση τιμά τον χρόνο που πέρασε ο Messi παίζοντας για το UEFA Champions League, το οποίο έχει κερδίσει συνολικά τρεις φορές.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada