Home / Cozyhome  / Architecture  / Το World Architecture Festival ’23 έδωσε τα βραβεία του!

Το World Architecture Festival ’23 έδωσε τα βραβεία του!

World Architecture Festival

Το World Architecture Festival ’23 ανακοίνωσε τα βραβεία.World Building of the year, World Interior of the Year, Future Project of the year και Landscape of the year!

Mε την τελετή λήξης του φετινού World Architecture Festival, ανακοινώθηκαν τα μεγάλα βραβεία του φεστιβάλ! Η 16η εκδοχή του φεστιβάλ γιόρτασε τον κόσμο της αρχιτεκτονικής και τίμησε τους ανθρώπους και τα projects που τον έκαναν ακόμα καλύτερο τη φετινή χρονιά! Κτίριο της χρονιάς αναδείχθηκε το Γυμνάσιο Huizhen από το Approach Design Studio/ Zhejiang University of Technology Engineering Design Group στην Κίνα! Πρόκειται για μία πανεπιστημιούπολη μέσα σε δάσος, όπου οι αίθουσες ενώνονται με ελικοειδή μονοπάτια.

Το βραβείο World Interior of the Year δόθηκε στο 19 Waterloo Street από την SJB στην Αυστραλία. Η εσωτερική διακόσμησή του δημιούργησε μία ανοιχτή και ήσυχη όαση στην πόλη. Η χειροτεχνία, η λεπτομέρεια, τα μοναδικά έπιπλα, τα έργα τέχνης και τα παιχνίδια με το φως είναι παντού.

Στην κατηγορία Future Project of the Year, κέρδισε το The Probiotic Tower by Design and More International στην Αίγυπτο. Σκοπός του project να επαναχρησιμοποιηθούν οι απαρχαιωμένοι πύργοι νερού για να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Το βραβείο Landscape of the year δόθηκε στο Benjakitti Forest Park: Transforming a Brownfield into an Urban Ecological Sanctuary από την Turenscape στην Ταϊλάνδη. Ένα πρώην εργοστάσιο καπνού μετατρέπεται σε ανθεκτικό ζωντανό οικοσύστημα, ένας δημόσιος χώρος αναψυχής.

World Architecture Festival

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.