Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Lenny Kravitz είναι το νέο πρόσωπο της Ray-Ban!

Ο Lenny Kravitz είναι το νέο πρόσωπο της Ray-Ban!

Lenny Kravitz

Η εμβληματική μάρκα γυαλιών Ray-Ban συνεργάζεται με τον θρυλικό μουσικό και style icon, Lenny Kravitz!

 

 

Η συλλογή Ray-Ban Reverse ενσαρκώνει ένα πνεύμα ανυπακοής και ατομικότητας. Δίνει μία φρέσκια οπτική στα γυαλιά ηλίου, ενώ, παράλληλα, ωθεί τα όρια του συμβατικού σχεδιασμού. Γι αυτό η εμβληματική μάρκα συνεργάστηκε με τον θρυλικό μουσικό και style icon Lenny Kravitz. Φτιαγμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα, η από κοινού συλλογή τους επέλεξε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Για παράδειγμα εντοπίζονται στην collection φακοί από βιο-νάιλον και σκελετούς από bio-acido. Αυτή η δέσμευση για το περιβάλλον υπογραμμίζει την απήχηση της συλλογής στον ευσυνείδητο καταναλωτή.

Σε κάθε κομμάτι της collection είναι χαραγμένη η υπογραφή του Lenny Kravitz. Ένα από τα πιο εμβληματικά γυαλιά ηλίου είναι το χρυσό Aviator Reverse, ένα συλλεκτικό και limited item. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η collection τους, τόσο στα καταστήματα, όσο και στο official site. Σκοπός της συνεργασίας της Ray-Ban με τον Kravitz είναι και το να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μουσικής, μόδας και βιωσιμότητας, με έναν stylish τρόπο. Το μουσικό είδωλο είναι γνωστό για το ξεχωριστό και δυναμικό στυλ του! Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολλά χρόνια fun του iconic brand και ότι για τον ίδιο η συνεργασία τους είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.