Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Karl Lagerfeld θα είναι το θέμα του επόμενου Met Gala

Ο Karl Lagerfeld θα είναι το θέμα του επόμενου Met Gala

Το Met Gala 2023 θα τελέσει φόρο τιμής στον θρυλικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld!

 

Οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος θεωρούνται οι πιο σημαντικοί στον χώρο της μόδας. Ο συγκεκριμένος fashion month σημαίνει ανασυγκρότηση και προετοιμασία για όλον τον χρόνο. Παράλληλα, λαμβάνονται και σημαντικές αποφάσεις όπως το θέμα του επόμενου Met Gala. Το διάσημο event θα λάβει χώρα την πρώτη Δευτέρα του Μαίου και θα έχει ένα πολύ σημαντικό θέμα. Θα τελέσει φόρο τιμής στον αείμνηστο σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019 σε ηλικία 85 ετών. Ο επίσημος τίτλος, όπως ανακοινώθηκε από το Instagram του Met Gala, είναι ο εξής: Karl Lagerfeld: A line of beauty.

 

 

“Πάντα έλεγε ότι μπορούσε να ζωγραφίσει πριν μιλήσει ή περπατήσει. Από πολλές απόψεις το σχέδιο ήταν η κύρια μορφή επικοινωνίας του, είτε το παρέδιδε με fax είτε με iPhone. Έτσι, η έκθεση θα εξετάσει την εξέλιξη των δισδιάστατων σχεδίων του Karl σε τρισδιάστατα ενδύματα. Πάντα πίστευα ότι τα σχέδιά του ήταν πολύ αυθόρμητα και σχεδόν ιμπρεσιονιστικά. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν εξαιρετικά ακριβείς, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια. Δε μπορούσαμε να το δούμε γιατί δεν είμαστε εκπαιδευμένοι, αλλά ήξερε μέχρι το χιλιοστό τι σήμαινε κάθε γραμμή. Ήταν σχεδόν ένας μυστικός κωδικός, μια γλώσσα που μοιράζονταν εκείνος και οι έμπιστοι του, που μόνο αυτοί μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν πλήρως”, δήλωσε ο Andrew Bolton.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.