Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Johnny Depp στο νέο fashion show της Rihanna

Ο Johnny Depp στο νέο fashion show της Rihanna

Johnny

Το επερχόμενο Savage X Fenty fashion show θα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο-έκπληξη. Ο Johnny Depp πρώτη φορά στον κόσμο του modeling!

 

Σε δύο μέρες κάνει πρεμιέρα το τέταρτο fashion show της Rihanna! Το πολυαναμενόμενο Savage X Fenty volume 4 κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. Μέσα από το trailer ανακαλύπτουμε το φαντασμαγορικό και αισθησιακό σκηνικό που έχει στηθεί, τους ταλαντούχους χορευτές που πλαισιώνουν και την καταπληκτική καινούργια συλλογή! Η Rihanna αποφάσισε και σε αυτό το show να συμπεριλάβει έναν μεγάλο star, ως εμφάνιση έκπληξη, όπως έκανε στο volume 3 με το τη Cindy Crawford. Φέτος επέλεξε τον Johnny Depp! Η επιστροφή του καλλιτέχνη γίνεται με πολύ δυναμικό τρόπο!

 

Ο διάσημος ηθοποιός θα είναι ο πρώτος διάσημος άνδρας που θα περπατήσει για τις ανδρικές συλλογές του brand. Ο Johnny Depp φαίνεται να έχει γυρίσει ήδη το cameo του και περιμένουμε με ανυπομονησία να τον δούμε στο Savage X Fenty volume 4! Ποιοι άλλοι επώνυμοι θα εμφανιστούν στο show της Rihanna; Cara Delevigne, Taraji P. Henson, Sheryl lee Ralph, Precious Lee, κ.ά. Οι Anitta, Burna Boy, Don Toliver και Maxwell θα είναι οι μουσικοί καλεσμένοι! Μη χάσετε το καινούργιο project της Rihanna το οποίο θα προβληθεί μέσω του Amazon Prime Video.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.