Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Jacob Elordi είναι ο επόμενος Elvis Presley

Ο Jacob Elordi είναι ο επόμενος Elvis Presley

Αν πιστεύατε ότι ο Austin Butler θα είναι ο μόνος Elvis Presley που θα δούμε τότε κάνετε λάθος. Η Sofia Coppola διάλεξε τον Jacob Elordi για την ταινία της Priscilla! 

 

Two Elvis are better than one! Η βραβευμένη σκηνοθέτης Sofia Coppola είναι έτοιμη να επιστρέψει! Αυτήν τη φορά ετοιμάζει μία βιογραφική ταινία που θα επικεντρωθεί στη ζωή της Priscilla Presley. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε και τη δική της πλευρά της ιστορίας, καθώς παρακολουθήσαμε νωρίτερα τη ζωή του βασιλιά της rock στη μεγάλη οθόνη. Η επερχόμενη ταινία θα είναι η τρίτη συνεργασία της σκηνοθέτη με την εταιρεία παραγωγής Α24. Για Priscilla επέλεξε τη Cailee Spaeny και ο Jacob Elordi θα υποδυθεί τον Elvis.

 

 

Η Sofia Coppola θα στήσει την πλοκή της ταινίας της στα απομνημονεύματα της Priscilla, το best seller του 1985 με τίτλο Elvis and Me. Το βιβλίο αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα της σχέσης του ζευγαριού, από το πώς γνωρίστηκαν μέχρι και το διαζύγιο. Η σκηνοθέτης δε μοιράστηκε με το κοινό περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά ανακοίνωσε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο στον Καναδά. Και ενώ λατρέψαμε την ερμηνεία του Austin Butler, ανυπομονούμε για αυτήν του Jacob Elordi. Θα είναι δύσκολο για τον ίδιο, καθώς θα υπάρχουν πολλοί που απλά θα συγκρίνουν τους δυο τους, χωρίς να εκτιμήσουν σωστά τις δυο περιπτώσεις.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.