Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Daniel Radcliffe είναι ο Al Yankovic

Ο Daniel Radcliffe είναι ο Al Yankovic

Daniel Radcliffe

Ο ηθοποιός Daniel Radcliffe θα υποδυθεί τον πετυχημένο κωμικό Al Yankovic, σε νέα βιογραφική ταινία.

 

Ο καινούργιος και πολυαναμενόμενος ρόλος του Daniel Radcliffe είναι, πλέον, γνωστός. Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες Harry Potter και τώρα ήρθε η ώρα να τον δούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Πρόκειται να υποδυθεί τον βραβευμένο με πολλά Grammy κωμικό-μουσικό Al Yankovic, γνωστό και ως Weird Al. Μάλιστα, ο 62χρονος καλλιτέχνης δηλώνει ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να δει το αποτέλεσμα. Ο ίδιος δήλωσε, επιπλέον, ότι όταν βγήκε η τελευταία του ταινία, το 1989, είπε στους θαυμαστές ότι σε 33 χρόνια θα κάνει μία ακόμα. Και η δήλωσή του τηρήθηκε.

 

 

Η ταινία για τον Weird Al, με πρωταγωνιστή τον Daniel Radcliffe, θα προβληθεί από το Roku Channel. Σύμφωνα με το κανάλι, θα δούμε όλες τις πτυχές της ζωής του μουσικού, από τα παιδικά χρόνια και την αρχή της δόξας, μέχρι και τις επιτυχίες του. Παράλληλα, θα υπάρχουν και πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και το μοναδικό lifestyle του. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα αποκαλύπτουν τη μεταμφίεση του Daniel Radcliffe και η ομοιότητα είναι απίστευτη.

 

 

“Πρόκειται πραγματικά για τον υπέρτατο συνδυασμό ταλέντου, δημιουργικότητας και φίλων, που συναντιούνται για να δημιουργήσουν κάτι αυθεντικά αστείο. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για αυτήν την ταινία”, δήλωσε το κανάλι.

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.