Home / Men  / Ο Damiano David είναι ο πρώτος brand ambassador της Diesel

Ο Damiano David είναι ο πρώτος brand ambassador της Diesel

Damiano David
Η Diesel καλωσορίζει τον Damiano David ως τον πρώτο της brand ambassador.

 

Μετά τη συνεργασία του με τη Maserati, στο πλαίσιο της 110η επετείου του brand, ο Damiano David συνεχίζει να μας απασχολεί, αυτή τη φορά πίσω από τον φακό της Diesel. Η συνεργασία του lead singer των Måneskin σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το brand,.με τον Ιταλό καλλιτέχνη να είναι ο πρώτος brand ambassador της Diesel.

 

Damiano David

 

Γνωστός για το χάρισμά του επάνω σκηνή, τα δυνατά φωνητικά και το ξεχωριστό προσωπικό του στυλ,.ο Damiano θα ορίζει τον άντρα της Diesel, με το αντισυμβατικό ελεύθερο πνεύμα του. Στον ρόλο του brand ambassador της Diesel, ο Damiano David συνεχίζει τη μακροχρόνια σύνδεση του brand με την πρωτοποριακή μουσική, ενώ αντιπροσωπεύει ένα νέο όραμα για την.αρρενωπότητα και την απελευθέρωση του φύλου.

 

Ο Damiano David έκανε το ντεμπούτο του με την Diesel τον Μάιο του 2024,.περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Met Gala, όπου φόρεσε μια custom-made εμφάνιση Diesel, σχεδιασμένη από τον Glenn Martens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συνεργασία με τον Damiano θα ξεκινήσει επίσημα με μία capsule genderless συλλογή, η οποία σχεδιάστηκε από κοινού από τον.Damiano και τον Glenn Martens και πρόκειται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες. Glenn Martens και πρόκειται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada