Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Bloody Hawk μπαίνει στην οικογένεια της Minos

Ο Bloody Hawk μπαίνει στην οικογένεια της Minos

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται στην οικογένειά της τον Bloody Hawk!

 

Ο Bloody Hawk σύγχρονος ποιητής όπως τον αποκαλούν, ένας από τους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους εκπροσώπους της σύγχρονης hip hop, ένας rapper που καταφέρνει να βγάζει τόσα συναισθήματα με τα τραγούδια του είναι το νεώτερο μέλος της Minos EMI, a Universal Music Company.

 

Το ιδιαίτερο style του και ο ρεαλιστικός του στίχος, βγαλμένος από τα βιώματα του, η καθαρή προσωπικότητά του και η τρομερή του εξέλιξη τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό, με fans από όλη την Ελλάδα.Η αδιαφιλονίκητη επιτυχία του full album «1 Ευρώ» του 2019 μας γεμίζει προσμονή για το επόμενο δισκογραφικό του πόνημα, που δίχως άλλο φαντάζει από τώρα πομπώδες και εντυπωσιακό.

 

 

Ένα πρώτο δείγμα της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς είναι το “Daewoo 3”, και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.