Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Aaron Taylor-Johnson έχει άστρο!

Ο Aaron Taylor-Johnson έχει άστρο!

Ο Aaron Taylor-Johnson είναι το “next big thing” του Ηollywood, γοητεύοντας με την εμφάνιση και το ταλέντο του!

Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος. Ο Aaron Taylor-Johnson σίγουρα συγκαταλέγεται στους πιο πολυσυζητημένους  ηθοποιούς της γενιάς του, αφού συνδυάζει ένα όμορφο παρουσιαστικό με πολύ ταλέντο!

 

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει ενσαρκώσει μια ποικιλία διαφοετικών χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων υπερήρωων, στρατιωτών, ιστορικών προσώπων κ.ά. Είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με καταξιωμένους σκηνοθέτες, όπως με τον Κρίστοφερ Νόλαν.στην ταινία επιστημονικής φαντασίας “Inception” του 2010, ενώ υποδύθηκε τον εμβληματικό μουσικό Τζον Λένον στη βιογραφική δραματική ταινία του 2009 “Nowhere Boy”.

 
Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα, μέσα από 8+1 facts για τη ζωή και την πορεία του στην υποκριτική.

 

1.Ο Aaron Perry Taylor Johnson, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του, γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1990 στο High Wycombe του Buckinghamshire της Αγγλίας. Δεν προέρχεται από οικογένεια με καλλιτεχνικό υπόβαθρο, αφού ο πατέρας του, Ρόμπερτ Τζόνσον, είναι πολιτικός μηχανικός,.ενώ η μητέρα του, Σάρα Τζόνσον, νοικοκυρά. Είναι Εβραίος και έχει μια αδερφή που ονομάζεται Gemma. Σπούδασε στο Holmer Green Senior School και παρακολούθησε το. Jackie Palmer Stage School μεταξύ 1996 και 2008, σπουδάζοντας υποκριτική, τζαζ, ακροβατικά και τραγούδι.

 

 

2. Το πάθος του για την υποκριτική ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, όταν άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου στο Anna Scher Theatre School στο Islington του Λονδίνου. Τον πρώτο του ρόλο τον πήρε σε ηλικία έξι ετών σε μια θεατρική παράσταση. Η καριέρα του ξεκίνησε με μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους σε τηελεοπτικά shows,.όπως το “Family Business” και το “The Bill” στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

 

3. Ο Aaron κέρδισε διεθνή αναγνώριση μέσα από τον ρόλο του ως Dave Lizewski στην ταινία σούπερ ηρώων του 2010, “Kick-Ass”, σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn. Αγαπάει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης και αναλαμβάνει να κάνει ο ίδιος τα δύσκολα ακροβατικά,.χωρίς κασκαντέρ, όπως στην ταινία δράσης “Bullet Train” με συμπρωταγωνιστή τον Brad Pitt, στα γυρίσματα της οποίας χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο νοσοκομείο.

 

 

4. Το 2012  παντρεύτηκε τη διάσημη σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα του “Nowhere Boy” το 2009,.ενώ έχουν συνεργαστεί σε πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας “Savages” και του βιογραφικού δράματος “A Million Little Pieces”. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

 

 

5. Υποβλήθηκε σε μια σημαντική μεταμόρφωση για να υποδυθεί τον χαρακτήρα του Pietro Maximoff / Quicksilver στο blockbuster της Marvel “Avengers: Age of Ultron”. Η ερμηνεία του αυτή σηματοδότησε την πρώτη του. συνεργασία με τα Marvel Studios, ανοίγοντας τις πόρτες σε πιο εξέχοντες ρόλους του Marvel Cinematic Universe.

 

 

6. Συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή μόδας  και σκηνοθέτη Tom Ford σε δύο έργα: το “Nocturnal Animals” και το ψυχολογικό θρίλερ “A Single Man”. Mάλιστα, για την πρώτη ταινία κέρδισε  Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου” το 2017. Στους σημαντικούς του ρόλους ανήκει και αυτός του κόμη Βρόνσκι στη. μεταφορά του 2012 του μυθιστορήματος “Άννα Καρένινα”.

 

7. Έχει αναπτύξει μια αξιοσημείωτη ικανότητα στο να προσαρμόζεται σε διαφορετικές προφορές,.είτε πρόκειται για αμερικανικές, ρωσικές ή βρετανικές, ανάλογα με τους ρόλους του.

 

 

8. Ο Aaron υποστηρίζει ενεργά διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την έρευνα για τον καρκίνο και την ευημερία των παιδιών. Το Ίδρυμα Aaron Perry Johnson είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη παιδιών με προβλήματα ακοής.

 

8+1.  Η ομορφιά του είναι αδιαμφισβήτητη. Πρόσφατα επιλέχθηκε ως το πρόσωπο του αρώματος ACQUA DI GIÒ του Giorgio Armani.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath